Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

HP откри център за наблюдение и управление на критични процеси

19.04.2012   |   Бизнес
 

Президентът Росен Плевнелиев откри днес команден център на Хюлет-Пакард за наблюдение и управление на критични технологични процеси. Това е вторият подобен център на HP в света и е уникален с високите технологии, внедрени в него, обявиха от компанията.

Центърът е с капацитет от 150 работни места, а български специалисти, работещи в него, ще отговарят за управланието на технологични процеси, критични за работата на глобални предприятия във финансовата сфера, индустрията и телекомуникациите.

Командният център ще анализира и обобщава данни и ще обменя информация в реално време с останалите центрове на Хюлет-Пакард в света. Данните ще се управляват с помощта на цифрови дисплеи, видео стени и прожекционни системи с HP Photon Engine - специален софтуер, който позволява изображенията от всички проектори да се съчетаят в един цял екран. Главният дисплей се контролира основно от сензорен панел или от сензорен смарт телефон.

Авангардни системи за видеоконферентна връзка улесняват взаимодействията с клиенти от цял свят. Специално проектирана за целта зона за дискусии разполага с цяла стена, която онагледява данните, които са от жизненоважно значение за управлението на критични технологични процеси.

"Командният център разширява възможностите на Хюлет-Пакард да партнира на компаниите и институциите да се развиват, да са гъвкави и да стават все по-иновативни", каза Преслав Павлов, директор Отдалечени услуги в глобалния център, който компанията откри преди няколко години у нас.

     
Източник: HP

Ключови думи: HP   Хюлет-Пакард   ИТ   телекомуникации   управление на процеси  

Област: Бизнес  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесОбществени поръчки/ТърговеТехнологииПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...