Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Siemens ще доставя процесни газови хроматографи на Shell

19.04.2012   |   Бизнес
 

Направление Индустриална автоматизация на Siemens ще доставя процесни газови хроматографи на Shell. В рамковото споразумение са включени всички компании, подразделения и съвместни дружества на Shell в цял свят.

До края на срока му Siemens ще доставя газовите хроматографи заедно с всички свързани системи, включително помещения за анализ, повечето от които ще бъдат произвеждани от компанията в САЩ. Освен доставка, компанията ще осигури и инженерни услуги, както и следпродажбена поддръжка.

"Споразумението ще позволи на Сименс да интегрира и рационализира операциите си в дружаствата на Shell в световен мащаб, и от друга страна ще спомогне за намаляване на разходите за анализиране на процесите на енергийния гигант ", заяви Алфред Каниа, мениджър бизнес развитие в Siemens. "Нефтената и газовата промишленост са важен бизнес сегмент за Сименс. Комбинацията от нашето продуктово портфолио, технологии, услуги и иновациите, ни дава възможност да продължим да бъдем пазарен лидер в тази категория", допълни г-н Каниа.

Siemens произвежда основния хардуер за газовите хроматографи в Оклахома, САЩ. След това той се изпраща към хроматографските лаборатории на компанията в Оклахома, Германия и Сингапур.

Газовата хроматография е един от най-гъвкавите процеси, използвани за газов анализ, и се използва за подобряване на качеството на продукта, увеличаване на добивите и енергийната ефективност на процесите, допълниха от Siemens.

     
Източник: Siemens

Ключови думи: Siemens   Shell   газови хроматографи   химическа промишленост  

Област: Бизнес  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесОбществени поръчки/ТърговеТехнологииПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...