Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

EnOcean назначи Матиас Попел за директор Операции

12.04.2012   |   Кариери
 

EnOcean обяви назначението на Матиас Попел на поста ръководител на направление Операции. На новосъздадената позиция г-н Попел ще бъде отговорен за оперативната страна на бизнеса на немската компания и ще следи за изпълнението на целите за развитие на EnOcean технологията в съответствие със специфичните нужди на клиентите, интернационализацията на компанията и навлизането й на нови пазари.

„С наемането на Матиас Попел, EnOcean придоби изтъкнат експерт по индустриална електроника. Той има 15-годишна успешна кариера в разработването на високорентабилни продукти и нови пазари. Последната позиция на г-н Попел бе EMEA директор на направление Embedded Processing Marketing and Applications в Texas Instruments (TI), където отговорностите му покриваха пълната гама вградени системи на TI - от микроконтролери и микропроцесори до безжични приемо-предавателни устройства. Преди това, г-н Матиас заема позицията генерален мениджър на продуктовата линия TI C2000 контролери, където е бил ключов фактор в преориентацията на бизнеса. През годините Матиас е заемал редица мениджърски позиции в TI Semiconductor Group”, заявиха от EnOcean.

„В EnOcean неговите отговорности ще включват управление, контрол и организация на технологичното развитие, включително управление на качеството. Богатият опит на Матиас в разработването на иновативни продукти за международните пазари е идеален за развитието и бизнес стратегията на компанията ни”, допълниха от компанията.

     
Източник: EnOcean

Ключови думи: EnOcean   Матиас Попел   Texas Instruments  

Област: Кариери  

SAT
Автореклама СИ ПАКЕТИРАНЕ

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България
Arrow Electronics

Последно от Кариери

Автореклама СИ ПАКЕТИРАНЕ
  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииЕкспертноОбществени поръчки/ТърговеПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...