Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Eaton сключи споразумение със STULZ Air Technology Systems

27.03.2012   |   Бизнес
 

Диверсифицираният индустриален производител Eaton Corporation подписа споразумение за сътрудничество със STULZ Air Technology Systems по време на конференцията AFCOM Data Center World, състояла се от 18 до 22 март 2012 г. в Лас Вегас, съобщиха от компанията.

"Това ще бъде възможност за Eaton да разшири продуктовото си портфолио за захранване и управление на центрове за база данни, като прибави охлаждащите технологии на STULZ. Съчетанието на решенията за управление на електрозахранване на Eaton и системите за охлаждане на STULZ са ново предизвикателство в посока намаляване на оперативните разходи на центровете за данни. С модерния си дизайн, охлаждащите системи на STULZ могат да се поставят по-близо до топлинния товар, което позволява на собствениците на центрове да ги управляват по-добре, съобразно нарастващите изисквания за енергийна ефективност", заявиха от компанията.

     
Източник: Eaton

Ключови думи: Eaton   електрозахранване   управление на центрове   база данни  

Област: Бизнес  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесОбществени поръчки/ТърговеТехнологииПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...