Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

ICB със сребро от CeBIT 2012

12.03.2012   |   Бизнес
 

Българската компания ICB-Интерконсулт бе наградена със сребърен печат Seal of e-Excellence 2012 на международното ИКТ изложение CeBIT 2012 в Ханвовер, Германия. Наградата получи г-н Стоян Боев, управляващ директор на ICB. „Като международен доставчик, за нас е важно да предлагаме иновативни и качествени решения, които подобряват ефективността на клиентите ни", коментира г-н Боев.

Наградата Seal of e-Excellence се предоставя за забележителни постижения в областта на маркетинг иновациите, разработвани от компании за информационни и комуникационни технологии, и дигитални медийни компании. ICB спечели престижната награда със своя продукт, наречен процесен портал.

"Това е иновативно софтуерно решение, което служи за автоматично генериране на портали, на базата на конкретни модели на бизнес процеси. Уникалната част от този проект е, че той позволява автоматично генериране на софтуер, без писане на кодове. Процесният портал осигурява потребителски интерфейс, в който служителите изпълняват своите ежедневни задачи, а мениджърският екип следи изпълнението на процеса с цел  подобряване на планирането и ефективността.

В момента процесният портал се внедрява в международна военно-морска компания Конгсберг Меритайм, която има офиси в повече от 25 страни. Към портала проявяват интерес и компании от Белгия, Германия, САЩ и България", допълниха от ICB.


 

     
Източник: ICB

Ключови думи: ICB   Seal of e-Excellence   автоматично генериране на софтуер   процесен портал  

Област: Бизнес  

SAT
Robotics-Bulgaria.com
Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...