Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Нова производствена инсталация бе внедрена в Пивоварна Астика

28.02.2012   |   Реализации
 

Българската компания ИСАВ пусна в експлоатация инсталация за безамбалажно приемане, съхранение, дозиране и транспортиране (пневмотранспорт) на царевичен грис и малц към Пивоварна Астика в Хасково. Това е последното от поредицата нововъведения, които финансират от Каменица.

Общата стойност на осъществените инвестиции през последните 4 години възлизат на 68 млн. лв., като по-голямата част от тях са съсредоточени в пивоварните заводи в Пловдив и Хасково, и имат за цел да оптимизират производствения капацитет на пивоварните. През миналата година са инвестирани повече от 16 млн. лв. за нов логистичен склад, нова варилна инсталация и модернизиране на система за филтриране.

     
Източник: ИСА

Ключови думи: безамбалажно дозиране   съхранение   пневмотранспорт   внедряване   експлотация  

Област: Реализации  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Реализации

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...