Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

EnOcean Inc. представи нов модул за сградна автоматизация

21.02.2012   |   Технологии
 

EnOcean Inc. лансира трето поколение механични преобразуватели на енергия ECO 200, които в комбинация с безжични трансмитери, осигуряват множество възможности за екологична автоматизация на различни сградни и индустриални инсталации.

Принципът на работа на този тип енергийно автономни системи се базира на
движението при натискането на бутона, при което механичните преобразуватели произвеждат енергията, необходима за предаване на безжични сигнали между устройствата. ECO 200 конвертора е последното поколение механични генератори, което постига по-ефективно преобразуване на енергията, по-малко емисии на шум и висок капацитет на натоварване, в сравнение със своите предшественици. Както и останалите продукти на EnOcean Inc., той е оперативно съвместим с индустриални приемници от широк кръг производители.

Автономно захранвани модули за безжична автоматизация от EnOcean са успешно внедрени в повече от 200 000 сгради по целия свят. EnOcean е организатор на EnOcean Alliance, консорциум от водещи компании от строителния сектор в света, който улеснява създаването на иновативни решения за устойчиви сгради.

     
Източник: EnOcean Inc.

Ключови думи: EnOcean   безжичен   автоматизация  

Област: бизнес  

SAT
Автореклама СИ ПАКЕТИРАНЕ

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България
Arrow Electronics

Последно от Технологии

Автореклама СИ ПАКЕТИРАНЕ
  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииЕкспертноОбществени поръчки/ТърговеПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...