Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

IVC придоби Longwatch Technology

21.02.2012   |   Бизнес
 

Industrial Video and Control (IVC), специализирана в производството на камери и видео системи за индустриални, военни и търговски приложения, придоби разработчикът на софтуер за видео управление за индустриална автоматизация и контрол на процесите Longwatch Technology. Двете компании ще обединят усилията си в създаването и разпространението на иновативни „video MES” продукти и други HMI SCADA технологии. По повод на сделаката Стивън Рубин, CEO на Longwatch, заяви: "IVC произвежда камери, специално пригодени за употреба в преработващата промишленост. Заедно с Longwatch компанията вече може да предостави водещи решения за видеонаблюдение и отдалечен контрол на процесите в индустриални среди, които нямат аналог на пазара до този момент”.

"Придобиване на Longwatch е чудесна възможност за IVC. Това ни утвърждава като безспорен лидер в индустриалните видео приложения. Софтуерът на Longwatch за SCADA видео и дистанционно наблюдение ще бъде важно допълнение към нашата продуктова линия", допълни Норман Фаст, CEO в IVC.

     
Източник: IVC

Ключови думи: автоматизация   видеонаблюдение   IVC   Longwatch Technology  

Област: бизнес  

SAT
Автореклама СИ ПАКЕТИРАНЕ

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България
Arrow Electronics

Последно от Бизнес

Автореклама СИ ПАКЕТИРАНЕ
  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииЕкспертноОбществени поръчки/ТърговеПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...