Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Siemens анонсира договор за придобиване на канадската компания RuggedCom Inc.

07.02.2012   |   Бизнес
 

Siemens постигна споразумение с RuggedCom Inc. за придобиване на дял от компанията.
С годишен доход близо 94 милиона USGO (за фискална година 2011) и приблизително 360 служители, RuggedCom, с централа в Конкорд, Онтарио, Канада е водещ доставчик на робастни индустриални продукти за Ethernet комуникация и мрежови решения. Сферата на приложение на тези продукти е основно в тежки експлоатационни условия – електроразпределителни мрежи, рафинерии, системи за контрол на трафика и др.
„Портфолиото на Siemens от компоненти за индустриални Ethernet мрежи отчита значителен растеж в сравнение с конкуренцията на пазара. Досега основен приоритет на Siemens за развитие на този сегмент беше Европа. „Портфолиото на компанията RuggedCom ще бъде отлично допълнение към нашата продуктова гама за индустриална Ethernet комуникация, обогатяващо сериите индустриални рутери и суичове. Освен това придобиването ще подобри присъствието ни на пазарите в Северна Америка и Азия”, заяви Антон С. Хубер, CEO на направление Индустриална автоматизация на Siemens AG. Хубер също посочи, че всички продуктови линии на RuggedCom и Siemens ще продължат да бъдат развивани през следващите няколко години.

Siemens очаква да придобие дяловете по предложената оферта през втората половина на месец март 2012.

     
Източник: Сименс

Ключови думи: RuggedCom   Siemens   Ethernet  

Област: бизнес  

SAT
Автореклама СИ ПАКЕТИРАНЕ

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България
Arrow Electronics

Последно от Бизнес

Автореклама СИ ПАКЕТИРАНЕ
  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииЕкспертноОбществени поръчки/ТърговеПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...