Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Echelon лансира нов софтуер за енергиен мениджмънт

06.02.2012   |   Бизнес
 

Echelon обяви пакет от мерки и продукти за собствениците на сгради и интеграторите на системи за управление на енергия. Предложенията ще позволят на специалистите да обединяват водещи световни механизми, приложения и стандарти за автоматизация (LonWorks и BACnet), като по този начин ще могат да изграждат енергийноефективни сгради, отговарящи на изискванията на нововъзникващите интелигентни електропреносни мрежи.

Продуктите включват LonWorks / BACnet приложение, което интегрира платформите LonWorks и BACnet и позволява изграждането на напълно отворена архитектура. SmartServer Echelon ще позволява на системните интегратори да упълномощават, добавят, променят или свързват LonWorks-базирани продукти в рамките на система за управление BACnet. В офертата присъства и отворена LNS мрежова система, посредством която могат да се създават приложения с широк спектър на действие, както и Building Energy Management Toolkit - инструментариум от  шаблони, които позволяват бързо прилагане  на допълнителен софтуер за енергиен мониторинг, анализ и контрол на енергията в реално време.

     
Източник: Echelon

Ключови думи: Echelon   енергиен мениджмънт   устойства за автоматизация  

Област: бизнес  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...