Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Фирмена публикация

MOM4 Maintenance от NearSoft oптимизира и дигитализира поддръжката в производството на Neoperl България

 

Оптимизирайте, усъвършенствайте и изпъкнете: MOM4 Maintenance e Вашият път към подобряване и дигитализиране на поддръжката и ремонтите в производството.

 

Открийте новия стандарт в изпълнението на тези ключови дейности с MOM4 Maintenance от NearSoft. Нашата иновативна платформа предлага цялостно решение за управление на активите през целия им жизнен цикъл.

 

Сред множеството й успешни внедрявания са производствени бази на големи предприятия в страната, сред които са производителят на широка гама валцовани и пресовани продукти от мед и медни сплави София Мед, фармацевтичните компании Химакс Фарма и Кенди Фарма и много други.

 

Знаково внедряване

 

Един от най-значимите проекти за дигитализация на дейностите по поддръжка и ремонти със системата MOM4 Maintenance, които изпълнихме, е в завода на Neoperl България, част от германо-швейцарската група Neoperl. Компанията e най-големият производител на гъвкави съединения за сектора на питейните води не само в Европа, но и в света.

 

В модерната фабрика на Neoperl в Добрич MOM4 Maintenance ежедневно подпомага инженерния екип в планирането, изпълнението, отчитането и управлението на всички дейности по обслужването и ремонта на технологичното оборудване.

 

Системата обхваща всички типове извършвана поддръжка в завода, включително:

 • Реактивна (непланирана);
 • Периодична (превантивна, планирана);
 • Поддръжка според състоянието/прогнозна (predictive maintenance);
 • Проактивна поддръжка.

В Neoperl България са внедрени следните базови модули на МОМ4: регистриране и категоризиране на инциденти със снимки, изготвяне на работни графици, централизиран регистър на активи и технически спецификации, управление на складове за резервни части, етикетиране с баркодове, отчети за извършените дейности, както и богат набор от отчети и статистически анализи.

 

 

Множество ползи за предприятието

 

Внедряването на MOM4 Maintenance от NearSoft донесе значителни ползи за фирма Neoperl България:

 

 • Повишена ефективност: дигиталните системи за управление на поддръжката оптимизират работния процес, като улесняват планирането, разпределянето и проследяването на задачите;

 

 • Намалено време за престои: предотвратяването на неочаквани прекъсвания и повреди в оборудването чрез превантивна поддръжка доведе до по-малко престои и по-дълъг живот на активите и позволи на фирмата да насочи повече ресурси към основните си бизнес цели;

 

 • Икономия на време: централизираната информация позволява на техниците бързо да достъпват историята на извършените дейности, необходимите детайли за оборудването и техническата документация, което спестява време при извършване на ремонти;

 

 • Подобрена организация: MOM4 Maintenance предоставя платформа за ефективно управление на ресурсите и автоматизация на процесите по поддръжка и ремонти;

 

 • Аналитични възможности: добрите аналитични функции на MOM4 Maintenance предоставят ценна информация за производителността и използването на оборудването;

 

 • Подобрена безопасност: дигитализацията помага за подобряване на безопасността и управлението на риска, като осигурява актуална информация за състоянието на оборудването.

 

Тези ползи допринасят за по-голямата конкурентоспособност на Neoperl на пазара, като същевременно осигуряват по-високо качество на услугите на отдела за поддръжка и ремонти.

 

MOM4 Maintenance е уникален софтуерен инструмент за управление на поддръжката, който ще Ви помогне значително да оптимизирате процеса. С MOM4 Maintenance сте готови за пътуването към Индустрия 4.0, като трансформирате ефективността, качеството и гъвкавостта в конкурентни предимства.

 

Още за платформата можете да научите тук. За повече информация посетете нашия уебсайт или се свържете директно с нас чрез посочените по-долу контакти.

 

 

 

 

NearSoft
ул. Рачо Димчев 1А
1000 София, България
+359 889 66 24 46
sales@nearsoft.eu
http://nearsoft.eu/bg/

 

     
Източник: NearSoft

Ключови думи: NearSoft   НиърСофт   MOM4 Maintenance   MOM4   Neopearl   Неопърл   Индустрия 4.0   дигитализация   поддръжка   ремонти  

Област: Автоматизация  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
Ротек
ПАКС Сълюшънс ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
Последно от Фирмена публикация

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиБизнесВидео на седмицатаТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаПроектиТехнически статииЕ-книгиКариери
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...