Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Фирмена публикация

Какви са предимствата и ползите от внедряване на колаборативни системи в производството?

 

Знаем колко голямо е значението на интегрирането на автоматизирани решения в индустриите. Убедени сме, че към днешна дата създаването и внедряването на високотехнологични колаборативни решения (коботи) за индустриална автоматизация е абсолютна необходимост за по-ефективно производство.

 

И също така сме сигурни, че високото ниво на конкуренция и постепенното сближаване на показателите за търсене и предлагане водят всеки собственик на бизнес до необходимостта от модернизиране на производствените линии. Знаем как да го постигнем чрез повишаване на нивото на CNC автоматизация в производството.

 

Затова ежедневно, в името на нашите клиенти, ние се стремим да надграждаме постигнатото и да сме в крак с новостите и тенденциите на инженеринговия пазар.

 

Ролята на коботите

 

Индустриалните коботи са високотехнологични инструменти, които намират приложение в множество сектори и индустрии. Те могат да направят производството по-ефективно, като същевременно намалят оперативните разходи и риска от човешки грешки.

 

За да подобрим конкурентоспособността на нашите клиенти, ние от Бетелгиус се стараем да осигурим предимство за производителите, предоставяйки им решения за индустриална автоматизация чрез интегрирането на колаборативни роботизирани системи в производствата.

 

Индустриалните коботи осигуряват впечатляваща подкрепа за производствения сектор. Но какви всъщност са предимствата от интегрирането на колаборативни системи в производството?

 

Предимства

 

 • Коботите изпълняват задачи с висока точност и скорост, оптимизирайки производството;
 • Автоматизираното изпълнение на операции без човешка намеса гарантира по-ефективен процес;
 • Коботите работят без прекъсване, осигурявайки непрекъсната работа и по-бързо изпълнение на задачи;
 • Колаборативните системи гарантират прецизност и надеждност, осигурявайки постоянно високо качество, като същевременно елиминират риска от човешка грешка;
 • Коботите подобряват работната среда, намалявайки риска от трудови злополуки;
 • Коботите позволяват автоматизирано изпълнение на повторяеми операции;
 • Сътрудничеството между хора и коботи увеличава броя на готовите продукти и ускорява производствения процес без загуба на качество.

Ефективни заедно

 

Като естествен еволюционен ход на развитие и надграждане на автоматизираните процеси, колаборативните системи играят ключова роля за начина, по който бизнесите работят, оптимизирайки производството, подобрявайки ефективността и качеството на продукцията и повишавайки конкурентоспособността на компаниите.

 

Бетелгиус е главен дистрибутор и сервизен партньор на Easy Robotics за България. В продуктовия ни каталог се включва широка гама от иновативни роботизирани решения, които се интегрират перфектно във всякакви производствени среди.

 

Вярна на мотото си "Ефективни заедно", нашата компания се фокусира върху това да предостави на клиентите ни най-иновативните и ефективни решения, които да задоволят всякакви нужди в областта на автоматизацията. Затова и можем да предложим разнообразни опции и варианти на колаборативни системи за различни приложения.

 

 

Преимущества на решенията на Easy Robotics:

 

 • Опростен и надежден дизайн;
 • Съвместимост с всички марки колаборативни роботи;
 • Лесна и интуитивна интеграция;
 • Подходящи за CNC автоматизация, конвейерна автоматизация, асемблиране, палетизиране и др.

Ние от Бетелгиус вярваме, че истинският успех идва от способността да отговорим с разбиране на изискванията на всеки бизнес. Следваме стриктно последните тенденции в индустриалния сектор, за да можем да предложим най-добрите и ефективни решения, каквито всъщност са и колаборативните решения на Easy Robotics.

 

Чрез интегрирането им в производствения процес, компаниите могат да се възползват от редица предимства, които подобряват ефективността, качеството и безопасността на техните операции.

 

Научете повече за колаборативните роботизирани системи на Easy Robotics, като се свържете с нашите специалисти на: sales@betelgeus.com.

 

 

 

 

 

Бетелгиус ООД
Божурище 2227
Индустриална зона Божурище, ул. "Симеон Петров" № 16
Тел: 02 80 90 123/128, 0896 689 977, 0895 443 899
Имейл: sales@betelgeus.com
https://betelgeus.com/bg

 

     
Източник: Бетелгиус

Ключови думи: Бетелгиус   Betelgeus   Easy Robotics   колаборативни роботи   коботи   колаборативни системи   автоматизация   производство  

Област: Автоматизация  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
Ротек
ПАКС Сълюшънс ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
е-книга Дигитални производствени иновации, март 2024
Последно от Фирмена публикация

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиБизнесВидео на седмицатаТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаПроектиТехнически статииЕ-книгиКариери
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...