Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Фирмена публикация

Иновации за производството от пионера в разработката на колаборативни роботизирани решения Easy Robotics

 

В днешния динамичен свят на непрекъснат технологичен прогрес автоматизацията е от съществено значение за модернизирането, повишаването на конкурентоспособността и оптимизирането на производствените процеси.

 

Разработването и интегрирането на високотехнологични решения за ефективно производство играят ключова роля за начина, по който бизнесите функционират.

 

Интеграцията на коботи може да бъде лесна и интуитивна

 

Easy Robotics е един от пионерите и лидер в проектирането, създаването и производството на модерни и ефективни работни станции и решения за интеграция на колаборативни роботи (коботи).

 

Решенията на компанията се отличават с опростен и надежден дизайн и високо качество на изработка, като са съвместими с всички марки колаборативни роботи на пазара. Системите позволяват лесна и интуитивна интеграция на роботите.

 

Идеални са за приложения като автоматизация и обслужване на CNC машини, конвейерна автоматизация, асемблиране, обработка на продукти, палетизиране, опаковане и много други.

 

Ключови решения от гамата на Easy Robotics в каталога на Бетелгиус

 

Бетелгиус е официален дистрибутор и сервизен партньор на Easy Robotics за България. Продуктовият каталог на компанията ни включва широка гама от иновативни роботизирани решения, които се интегрират перфектно във всякакви производствени среди:

 

 • EasyPalletizer – стационарна колаборативна палетизираща система за подреждане на палети с кашони, кутии и т. н.;
 • EasyPalletizer PRO – лек и преносим кобот палетизатор, съвместим с 99% от съвременните колаборативни роботи;
 • EasyDesk – универсална автоматизирана работна станция с 3 големи плота, изработени от неръждаема стомана. Подходяща за 99% от съвременните автоматизирани системи;
 • EasyPedestal – удобен и компактен пиедестал, подходящ за закрепване на колаборативни роботи от всякакви марки, например Doosan, Kassow, Hanwha и UR;
 • EasyWork – мобилна платформа за коботи;
 • ProFeeder – гъвкава и компактна автоматизирана роботизирана клетка. Системата притежава еднакви бази, но има 2 типа плотове: ProFeeder Tray и ProFeeder Alu;
 • ProFeeder Flex – високоманеврена стойка за коботи. В зависимост от нуждите на предприятието, производителите могат да избират между трите отличителни модела ProFeeder Flex – Base, One и Three;
 • ProFeeder S – високоефективна и рентабилна роботизирана клетка, разполагаща с пет големи плота с максимално натоварване до 150 килограма всеки;
 • ProFeeder X и X-XL – две серии, подходящи за автоматизирани производства с големи натоварвания;
 • ProFeeder Compact – изключително компактни и гъвкави серии системи, подходящи за производства с малки и средни натоварвания и ограничено пространство.

 

Силата на партньорството

 

Стратегическото партньорство между Бетелгиус и Easy Robotics не само ще подкрепи модернизацията на бизнеса в България, но ще допринесе и за по-ефективното и устойчиво развитие на производствения сектор в страната.

 

Нашите специалисти са на разположение да предоставят допълнителна информация и консултации, за да Ви помогнат да изберете най-подходящите решения за Вашия бизнес.

 

Повече можете да научите от фирмения ни уебсайт, както и директно от нашите експерти на имейл адрес sales@betelgeus.com.

 

 

 

 

Бетелгиус ООД
Божурище 2227
Индустриална зона Божурище, ул. "Симеон Петров" № 16
Тел: 02 80 90 123/128, 0896 689 977, 0895 443 899
Имейл: sales@betelgeus.com
https://betelgeus.com/bg

 

     
Източник: Бетелгиус

Ключови думи: Бетелгиус   Betelgeus   Easy Robotics   колаборативни роботи   коботи   автоматизация   роботизирани станции   роботизирани системи  

Област: Автоматизация  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
Ротек
ПАКС Сълюшънс ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
е-книга Дигитални производствени иновации, март 2024
Последно от Фирмена публикация

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиБизнесВидео на седмицатаТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаПроектиТехнически статииЕ-книгиКариери
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...