Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

ЛогиСофт с обновен уебсайт в синхрон с актуалния фокус на компанията върху решенията за е-търговията и куриерския бизнес

20.02.2024   |   Начало»Бизнес
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Отскоро е активна обновената интернет страница на ЛогиСофт, която освен модерен дизайн и улеснена навигация предлага и редица ползи при комуникацията с клиенти и партньори, съобщиха специално за Automation-Bulgaria.com. от компанията.

 

Фирменият уебсайт има съвременна визия и включва множество нагледни видеодемонстрации на водещите решения на ЛогиСофт, предназначени за основните клиентски отрасли на компанията към момента – онлайн търговията и куриерските услуги. Подвижните елементи от дизайна на платформата отразяват именно динамиката на тези приложения, допълват от фирмата.

 

"ЛогиСофт има впечатляващ опит от над 27 години в индустриалната автоматизация на различни сектори. През последните години компанията трансформира бизнес модела си, за да се фокусира на 100% върху собствени продукти и услуги, както и върху иновативни конвейерни решения за електронната търговия и куриерския бизнес.

 

Този преход беше естествен процес, тъй като разработваните от нас модули и системи перфектно отговарят на клиентските потребности в тези сегменти", коментира в скорошно интервю за портала Томас Вестерхофен, директор "Продажби и маркетинг" в ЛогиСофт. Целия материал можете да прочетете тук.

 

Новостите

 

Информацията на модернизираната уебстраница е налична на три езика – български, английски и немски, като това съвсем не е случайно, уточняват от фирмата. ЛогиСофт наскоро спечели престижната Награда на германската икономика за 2023 г. в категорията "Малко и средно предприятие", а един от ключовите партньори на компанията е немският производител на индивидуални решения за вътрешна логистика Gebhardt Fоrdertechnik, в колаборация с когото ЛогиСофт е изпълнила повече от 50 проекта в над 15 държави.

 

Друга спечелена наскоро награда е почетната грамота за "Иновативно предприятие на годината" в категория "Пазарно лидерство" в конкурса на Фондация "Приложни изследвания и комуникации" и Европейската мрежа в подкрепа на бизнеса Enterprise Europe Network – България. "Пазарно лидерство за ЛогиСофт означава изградени над 10 км конвейерни високоскоростни сортиращи системи, както и голямо количество международни проекти", коментира основателят и управител на компанията инж. Крум Павлов.

 

Специална секция на уебсайта информира за предлаганите от компанията продукти и услуги, включително: механичен дизайн (CAD), електрически дизайн (EPLAN), софтуерен дизайн (Siemens TIA Portal ) и визуализация (HMI/SCADA).

 

Като системен интегратор ЛогиСофт си поставя за цел да предоставя цялостни решения "от една ръка" за всички интралогистични проекти на своите клиенти – не само за нови, но и за модернизация на стари системи, добавят от компанията. Достъпните услуги, за които обновената корпоративна страница предоставя информация, обхващат:

 

 • Консултиране;
 • Проектно планиране и проектиране;
 • Инженеринг и монтаж;
 • Внедряване и въвеждане в експлоатация;
 • Обслужване и поддръжка;
 • Непрекъснато интегриране на иновации.

 

Улеснен избор на решение

 

Обновеният фирмен уебсайт представя в детайли – с подробни технически данни и множество илюстративни изображения – и водещите групи решения на ЛогиСофт за електронната търговия и куриерския бизнес:

 

 • Цялостни конвейерни решения до ключ;
 • Персонализирани и високоскоростни решения за сортиране;
 • DWI системи за измерване на размери, претегляне и сканиране на баркод етикети на бързо преминаващи колетни пратки, независимо дали става въпрос за кашони или пакети;
 • Интегрирани HMI диагностични модули, които предоставят данни в реално време за състоянието, местоположението на пратката, диагностични съобщения и т. н.

Менюто на модернизираната интернет страница на компанията включва още секции с информация за клиенти, партньори и референтни проекти, раздели за актуални новини и събития, както и удобна контактна платформа за бърза връзка с представители на компанията.

 

"Основен мотив да обновим фирмения уебсайт беше стремежът да демонстрираме фокуса и силните си страни по още по-ясен и ефективен начин. Прецизно таргетираната и целево ориентирана интернет платформа е от ключово значение за бизнес успеха и е задача номер едно на маркетинговия екип. Добре направеният уебсайт е също толкова важен, колкото и всяко усилие в посока продажби, тези неща вървят ръка за ръка.

 

В днешно време ефективната комуникация с потенциални клиенти е възможна практически навсякъде – по телефона, чрез имейл или дори в LinkedIn. Рано или късно обаче всички хора, с които общуваме, идват на страницата ни. Ето защо е нужно тя да бъде максимално функционална и информативна", обобщава Томас Вестерхофен.

 

     
Източник: ЛогиСофт

Ключови думи: ЛогиСофт   LogiSoft   уебсайт   автоматизация   интралогистика   електронна търговия   куриерски бизнес   Томас Вестерхофен  

Област: Автоматизация  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
Ротек
ПАКС Сълюшънс ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
е-книга Дигитални производствени иновации, март 2024
Последно от Бизнес

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиБизнесВидео на седмицатаТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаПроектиТехнически статииЕ-книгиКариери
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...