Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Регистрацията за Automate 2024 вече е отворена

10.10.2023   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

От около месец насам тече регистрацията за следващото издание на най-голямото технологично шоу за автоматизация и роботика в Северна Америка - Automate, съобщиха организаторите на изложението от A3 (Association for Advancing Automation).

 

Събитието, което ще се проведе от 6 до 9 май 2024 г. в обновения конгресен център McCormick Place в Чикаго, обещава да е с исторически мащаби и ще се състои само година след предходното – вместо две, както беше досега. Платформата се очаква да надмине с над една четвърт досегашния рекорд по изложители, посетители и представени технологии – тазгодишната изява в Детройт, информират още от A3.

 

Най-авангардните технологии на една сцена

 

"Automate демонстрира последните достижения в сферата на автоматизацията от над 750 водещи глобални производители – от иновации в изкуствения интелект, машинното зрение и управлението на движението до авангардна роботика.

 

И следващата година посетителите ще имат възможността да станат свидетели на впечатляващи технологични презентации и вдъхновяващи лекции. Каним всеки, който работи директно в областта на автоматиката или има интереси в сегмента, да се регистрира за безплатно участие в събитието", призовават организаторите.

 

Паралелно с експозицията ще се проведе и традиционната конференция под същия бранд, която ще включва над 100 тематични модула, водени от доказани индустриални експерти. Участниците във форума ще могат да станат част и от професионални курсове за сертифициране в полето на машинното зрение и управлението на движението.

 

 

Безпрецедентен интерес към платформата

 

"След изключително успешното издание през 2023 г. и безпрецедентния интерес към събитието, който регистрирахме, взехме решение да трансформираме биеналето в ежегоден формат. Така след фурора в Детройт тази година изложението ще посети Чикаго през 2024 г. и ще се завърне отново в Детройт между 12 и 15 май 2025 г.

 

Автоматизацията днес прониква във всеки аспект от ежедневието ни, а масовото й навлизане беше нееднозначно отразено и от най-грандиозното шоу Automate в историята на платформата досега – тазгодишното", коментира президентът на A3 и носител на "Нобеловата награда за роботика" (отличието на името на Джоузеф Енгелбергер) за 2023 г. Джеф Бърнщайн.

 

Той допълва, че днес всички търсят решения в сферата на автоматизацията – от производствени компании, през организации в сферата на здравеопазването и заведения за хранене, до фирми в областта на електронната търговия и логистиката. А целта им според експерта е да впрегнат роботите, машинното зрение, AI базираните платформи и другите съвременни решения за автоматизация в това да повишат конкурентоспособността си, да затвърдят пазарните си позиции и дори да привлекат и задържат талантливи кадри в бизнеса си.

 

Всички индустрии и приложения попадат в обхвата на Automate

 

Професионалистите във всички сектори на индустрията ще забележат, че специфичните за даден бранш търговски изложения стават все по-технологично ориентирани, а броят на форматите, включващи изкуствения интелект, роботиката и автоматизацията в тематичния си обхват, непрекъснато расте.

 

Това отбелязват организаторите на Automate, като подчертават, че най-голямото северноамериканско шоу е и премиерна платформа за някои от най-авангардните решения на пазара през последните години, а в спектъра на експозицията попадат технологии практически за всяко приложение и всяка индустрия.

 

"Технологиите се променят и разпространяват с толкова бързи темпове, че е невъзможно да останеш на върха, гледайки през призмата само на един сегмент или приложение. Ето защо посетителите обожават Automate – тук те не само се докосват до последните иновации, но също така получават възможността да погледнат "отвисоко" към индустрията и да проследят технологичното развитие във всички браншове", обобщава Бърнщайн.

 

За участие в изложението през 2024 г. вече можете да се регистрирате тук.

 

     
Източник: А3

Ключови думи: Automate   A3   автоматизация   роботика   изкуствен интелект   машинно зрение   индустриални роботи   изложение  

Област: Автоматизация  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
Ротек
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
е-книга Дигитални производствени иновации, март 2024
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиБизнесВидео на седмицатаТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаПроектиТехнически статииЕ-книгиКариери
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...