Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Новости при задвижванията за пакетиращата индустрия представят на Industrial Tech Forum от Шнайдер Електрик България

02.10.2023   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Част от прецизно селектираната по тематика и съдържание презентационна програма на дебютния Industrial Tech Forum – професионалното събитие за промишлени иновации на 4 октомври в Интер Експо Център, ще бъде и Шнайдер Електрик България.

 

От компанията ще представят пред специализираната аудитория на форума последните новости при задвижванията за пакетиращата индустрия в обширния фирмен каталог, а акценти ще бъдат разнообразни решения за опаковъчни машини, манипулатори и роботи, както и собственото портфолио роботизирани системи на Schneider Electric.

 

Изчерпателно портфолио от решения за опаковъчни приложения

 

Лектор на презентацията ще е инж. Иван Ганев, Product Application Engineer Industrial Automation. От него ще научим повече за Schneider Electric като производител и доставчик с над 20-годишен опит на продукти, услуги и цялостни системни архитектури за широка гама от приложения в опаковъчната промишленост – от автоматизация на машини до управление на роботи.

 

Гостите на първия Industrial Tech Forum ще имат възможността да се запознаят с развитието на бизнеса на компанията в сегмента на индустриалната роботика, със софтуерните й решения за този сектор, а също и с водещите серии картезиански, делта и колаборативни роботи в гамата на компанията.

 

Акценти в представянето на инж. Ганев ще бъдат фамилията сервозадвижвания, манипулатори и роботи Lexium, включително компактните, модулни и усъвършенствани задвижвания Lexium 32, многоосните задвижващи системи Lexium 62, порталните оси Lexium PAS, конзолните оси Lexium CAS и линейните маси Lexium TAS и др.

 

 

Публиката на форума ще разбере повече и относно възможностите за изграждане на единни свързани архитектури на базата на платформата EcoStruxure Machine и HMI терминалите Harmony, както и относно предимствата и приложенията на гъвкавите и мащабируеми решения PacDrive 3 за автоматизация на машини за пакетиране и асемблиране, с които са оборудвани на 80 хил. системи по цял свят.

 

Повече за Industrial Tech Forum

 

Новият практически ориентиран презентационен формат, който ще се проведе в най-модерната конферентна зала "Витоша" на изложбения център, ще съпътства тазгодишното издание на водещото събитие за индустриални машини и продукти в България MachTech&Innotech Expo (от 3 до 6 октомври).

 

Аудиторията на премиерния Industrial Tech Forum, организиран от екипа на водещите медии за индустриални технологии у нас – сп. Инженеринг ревю и порталите IndustryInfo.bg, включва експерти, професионалисти, ентусиасти и формиращи се специалисти в промишлената сфера.

 

Те ще имат рядката възможност да се запознаят в дълбочина с новаторски решения в областта на индустрията от фирми лидери в световен мащаб в своите браншове, както и да се срещнат лице в лице с инженерния опит от световно ниво на български компании, които реализират проекти в цял свят и са признат проводник на иновациите у нас.

 

Близо 20 експерти от секторни институции, академичната общност и технически журналисти ще дадат ценна информация за това, което е днес българският пазар на машини, автоматизация, роботика и изобщо – технологии за промишленото производство, ще очертаят тенденциите и визията за бъдещето.

 

Програмата на събитието вижте тук.

 

     
Източник: Шнайдер Електрик България

Ключови думи: Шнайдер Електрик България   Schneider Electric   Industrial Tech Forum   Интер Експо Център   пакетираща индустрия   задвижвания   индустриални роботи   опаковъчни машини   EcoStruxure Machine   Lexium   PacDrive  

Област: Автоматизация  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
Ротек
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
е-книга Дигитални производствени иновации, март 2024
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиБизнесВидео на седмицатаТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаПроектиТехнически статииЕ-книгиКариери
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...