Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Next Consult, SAP и PARAi обобщават последните тенденции при безхартиеното производство и lean практиките на безплатен уебинар

26.06.2023   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Next Consult, SAP и Професионалната асоциация за роботика, автоматизация и иновации (PARAi) организират безплатен уебинар, който ще постави фокус върху последните тенденции при безхартиеното производство и lean практиките, водещите технологии в сферата на дигитализацията, автоматизацията и роботиката.

Събитието с продължителност 90 минути ще се проведе на 12 юли 2023 г. от 15:00 ч. българско време и ще даде полезни насоки за повишаване на ефективността на производствените процеси чрез дигитална трансформация и интегриране на технологични иновации.

 

Онлайн семинарът е насочен към собственици на производства, производствени мениджъри и мениджъри в областта на качеството, процесни инженери, специалисти по автоматизация, роботика и др.

 

Акценти в програмата

 

Сред основните теми в програмата на специализирания виртуален форум ще бъдат:

 

  • Ролята на безхартиеното производство и ползите от внедряването му по посока намаляване на документацията, повишаване на точността на данните и улесняване на вземането на решения в реално време;
  • Възможностите за подобряване на ефективността чрез дигитализиране на lean практиките и най-актуалните тенденции в lean производството;
  • Ключовите технологии за оптимизация на производствените процеси в областта на автоматизацията и роботиката.

 

Опитът на водещи експерти в областта

 

Специалистите от глобалната технологична компания SAP, която разработва софтуерни решения за управление на предприятия, ще споделят своите идеи и опит във връзка с дигитализацията на технологичните процеси, стратегиите за постигане на безхартиено производство и неговите предимства.

 

Експертите от PARAi ще представят приноса на асоциацията за изграждането и развитието на високотехнологична екосистема у нас чрез внедряване на иновативни решения и създаване на връзки между бизнес организациите, академичните среди и публичните институции.

 

От консултантската фирма Next Consult, специализирана в сферата на дигиталната трансформация на бизнеса, ще споделят експертизата си в областта и ще обобщят тенденциите в бранша с фокус върху най-важните аспекти на lean практиките и практически примери за това как компаниите могат да оптимизират производствените си процеси.

 

За участие в уебинара е необходимо предварително да се регистрирате тук. Повече информация можете да получите от Зорница Колевски, маркетинг мениджър в Next Consult, на тел. +359 896 374 210.

 

     
Източник: Next Consult; снимка: Dreamstime

Ключови думи: Next Consult   SAP   PARAi   безхартиено производство   lean производство   lean практики   автоматизация   роботика   дигитализация  

Област: Автоматизация  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
Ротек
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
е-книга Дигитални производствени иновации, март 2024
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиБизнесВидео на седмицатаТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаПроектиТехнически статииЕ-книгиКариери
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...