Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Най-актуалните решения в интралогистиката ще бъдат демонстрирани в Бирмингам в края на март

14.03.2023   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

На 28 и 29 март т. г. в Бирмингам ще се проведе водещото изложение за автоматизация в интралогистиката в Обединеното Кралство Intralogistex. Международната платформа ще се състои в паралел с друго ключово британско събитие за високотехнологичния сектор – Robotics and Automation.

 

Изложбеното дуо ще представи новостите при:

  • системите за складова автоматизация;
  • опаковането;
  • съхранението на стоки;
  • сортирането на продукти;
  • манипулирането с материали и др.

Акценти ще бъдат и иновациите при специализираните роботи, софтуера и IT платформите за логистичния сегмент.

 

Тематичен фокус

 

Сред водещите теми на Intralogistex 2023 ще бъдат решенията за подобряване на ефективността, намаляване на разходите и увеличаване на производителността в сектора. В рамките на форума своите най-актуални продукти и технологии пред над 4 хил. посетители от цял свят ще представят повече от 250 местни и глобални компании.

 

Част от съпътстващата програма на събитието ще бъде и тематична конференция с множество специализирани сесии, презентации и лекции. Гостите на форума ще имат възможността да станат свидетели и на атрактивни демонстрации на живо на някои от най-интересните нови технологични системи с приложение в интралогистиката.

 

Организаторите очакват изложението да бъде посетено от представители на различни бизнес сфери в сектора, включително производители, доставчици, търговци и крайни потребители.

 

Иновации за мениджърите в логистиката

 

Сред новостите в програмата на Intralogistex от тази година ще бъдат специални тематични зони, в които ще бъдат организирани фирмените експозиции, както и "Хъб за логистични мениджъри". В него ще бъдат презентирани някои от най-интересните и иновативни решения в конкурса за престижните награди в сферата на управлението на веригите на доставките Supply Chain Excellence Awards.

 

"Тематичните зони на IntraLogisteX 2023 ще донесат нов облик на изложбеното шоу. Ако традиционният фокус на събитието е да демонстрира на живо какво се случва на практика в един модерен складов или дистрибуционен център, то новите обособени експозиции ще добавят много допълнително информационно и визуално съдържание по горещи теми като дигиталната трансформация и устойчивостта", допълват организаторите.

 

Дигитализираните вериги на доставки

 

Дигитализацията на веригите за доставки е предизвикателство за всички личности и организации, ангажирани в сферата на интралогистиката. Използването на облачни технологии, IoT, блокчейн технологии, дигитални близнаци, инструменти за събиране и анализ на големи информационни масиви, добавена реалност и 3D принтиране са иновации с огромен потенциал да улеснят процеса, допълват организаторите.

 

"Темата за дигиталната трансформация на индустрията беше отличена и със специална категория в рамките на последното издание на Supply Chain Excellence Awards през 2022 г. Тя се превърна в едно от най-популярните направление на технологичната надпревара и демонстрира някои от най-впечатляващите иновации в тази област", гласи официалната информация за събитието.

     
Източник: Intralogistex; снимка: Dreamstime

Ключови думи: Intralogistex   интралогистика   логистика   автоматизация   роботика   дигитализация  

Област: Автоматизация  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
Ротек
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиКариериБизнесВидео на седмицатаТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаПроектиТехнически статииЕ-книги
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...