Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Хановерски панаир 2023 ще постави специален акцент върху изкуствения интелект в производството

Най-съвременните приложения на изкуствения интелект (ИИ) в индустриалното производство ще бъдат сред основните теми в предстоящото издание на Хановерския панаир от 17 до 23 април 2023 г., обявиха организаторите от Deutsche Messe.

 

В допълнение към по-традиционните роли на AI технологиите в диагностиката на грешки и аномалии, прогнозния мониторинг и оптимизацията на процеси тази година изложителите на международния форум ще поставят специален фокус върху иновативни AI опосредствани платформи за симулация, тестване и разработка на продукти.

 

Акцент в мащабната международна експозиция ще бъде и т. нар. генеративен изкуствен интелект, предназначен да създава съдържание във всякакви форми – данни, текстове, изображения, видеа, триизмерни модели на обекти и др. Водещи глобални компании и стартъпи в сегмента ще представят потенциалните ползи от технологията в модерните фабрики.

 

Богата съпътстваща програма

 

Част от програмата на събитието под мотото "ИИ в производството" ще бъдат специализирани обиколки с гид на изложбените зали и щандове, тематични дискусии, фирмени презентации и демонстрационни стендове на новаторски приложения – от интелигентни роботи и системи до цялостни AI базирани производствени клетки.

 

Хановерски панаир 2023 по традиция ще предложи обширна платформа за нетуъркинг в сферата на промишлената автоматизация и дигитализацията. Софтуерни инженери, разработчици, доставчици и потребители на индустриални технологии с изкуствен интелект ще имат възможност да установят ценни контакти помежду си и да изградят база за бъдещи партньорства и колаборации.

 

На специална сцена в зала 3 на изложбения център в Хановер ще бъде разгърната водещата тема на форума тази година "Индустриална трансформация", а сред планираните прояви в рамките втория ден на мероприятието ще e и презентационен формат под надслов "Изкуствен интелект в индустрията".

 

Силно ядро от изложители в сегмента

 

Изложбени компании от цял свят ще покажат пред многобройните посетители богата гама от високотехнологични решения, които се основават на:

  • Генеративни алгоритми;
  • Инструменти за симулация и развой на продукти;
  • Машинно и дълбоко самообучение с утвърждение (reinforcement learning);
  • Машинно зрение;
  • Стратегии за интегриране на изкуствен интелект в управлението на технологични процеси и др.

Сред тях ще бъдат Festo, Siemens, Autodesk, Omron, Beckhoff, Durr, Monolith AI, Hawe Hydraulik и много други.

     
Източник: Deutsche Messe

Ключови думи: Deutsche Messe   Hannover Messe   Хановерски панаир   изкуствен интелект   AI   машинно самообучение  

Област: Автоматизация  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
Ротек
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
Последно от Предстоящо

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиБизнесВидео на седмицатаТехнологииКариериПредстоящоРеализацииОбществени поръчки/ТърговеПроектиТехнически статииСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...