Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Фирмена публикация

Водещ тайвански производител на решения за индустриална автоматизация избра Мехатроникс за свой представител в България

Тайванският производител на оригинално оборудване RiKO Opto-Electronics Technology е поредната компания, която избира Мехатроникс за свой представител за България.
 
Основаната през 1988 г. компания произвежда оптични сензори, фотосензори, сензори за близост, капацитивни сензори, индуктивни сензори, светлинни бариери и др. От самото начало RiKO се стреми да предлага най-високо качество и най-добрите продукти, за да отговори на нуждите на своите клиенти от решения за индустриална автоматизация.
 
Чрез агресивна и последователна научноизследователска и развойна дейност и въвеждане на нови продукти тя се превръща във водещ производител за световния пазар и се утвърждава като надежден партньор за други известни марки. RiKO има отлична репутация като разработчик и доставчик на надеждни продукти по целия свят. Клиентите са удовлетворени и се възползват от широката гама от продукти и услуги.

Постоянни инвестиции в подобряване на продуктите

Научноизследователският и развоен екип на RiKO притежава ентусиазъм и предприемчив дух, които влага не само в разработването на нови продукти, но и в активното подобряване на съществуващите продуктови линии и възможности. Сред задачите на екипа са:

  • Разработване на нови продукти, но и активно подобряване на гъвкавостта на продуктите за различни приложения;
  • Постоянно изпълняване на стратегиите за развитие, изучавайки нови технологии за процеси и нови приложения на материали;
  • Подобряване на качеството на продуктите, за да отговорят в максимална степен на нуждите на клиентите и да се осигурят най-добрите решения.

 
За да предложи висококачествени и стабилни продукти, RiKO разполага с независими звена за контрол на качеството и лаборатории за проверка на всяко ниво.
 
Разполагаща с пълен набор от модерни технологии, RiKO продължава да предоставя атрактивни продукти с високо качество, за да се покаже и докаже предимството на марката и конкурентоспособността й.
 
От Мехатроникс уверяват, че ще следват политиката на производителя и ще предоставят компетентни консултации и експресни доставки за всички клиенти. Удовлетвореността на клиентите е една от основните цели на Мехатроникс.

 

 

 

Мехатроникс ООД
Пловдив  4004
бул. "Кукленско шосе" 17, хале 7 
Тел.: 032 395989; 032 676656
Моб.: 0887606065 
Е-mail: sales@mechatronics.bg 
https://www.delta-electronics.bg/

     
Източник: Мехатроникс

Ключови думи: Мехатроникс   Mechatronics   RiKO   сензори   индустриална автоматизация  

Област: Автоматизация  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
Ротек
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
Е-книга Изкуствен интелект в индустрията
Последно от Фирмена публикация

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиБизнесВидео на седмицатаТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаПроектиТехнически статииКариери
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...