Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation обяви партньорство с Cognite - 15.11.2022

15.11.2022   |   Начало»Бизнес
 

Rockwell Automation и Cognite обявиха стратегическо сътрудничество с цел създаването на edge-to-cloud индустриален хъб за данни, с чиято помощ производствените компании ще могат да се възползват в максимална степен от потенциала на своите данни – оперативни, инженерни, бизнес и визуални.
 
В рамките на партньорството гамата софтуерни решения от следващо поколение FactoryTalk на Rockwell Automation ще се комбинират с индустриалната DataOps платформа Cognite Data Fusion на Cognite. Целта е суровите данни да се превърнат в ценен ресурс за взимане на решения в реално време при подобряване на работните процеси и гарантиране на безопасни, производителни и устойчиви операции.
 
"Производители от всякакъв мащаб полагат големи усилия да получат достъп до и стойност от своите данни. Хъб, който унифицира информацията, може да осигури един-единствен източник на факти за производствените данни без големи инвестиции в собствени и скъпи платформи", коментира Браян Шефърд, старши вицепрезидент на Software & Control в Rockwell Automation. "Колкото по-голяма е компанията, толкова е по-трудно да се съберат данните от различни източници и след това да се получи смислен резултат от анализа им на разумна цена. Партньорството ни с Cognite ще търси директно решение на тези предизвикателства", посочи Шефърд.
 
"Вълнуваме се от възможността да си партнираме с Rockwell Automation, за да развият своята гама решения FactoryTalk и да обогатят данните от централно значение за приложенията им", заяви Гириш Риши, главен изпълнителен директор на Cognite.

     
Източник: Ротек; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   Cognite   FactoryTalk   Cognite Data Fusion   анализ на данни  

Област: Автоматизация  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...