Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation придобива производител на системи за електрически табла - 04.11.2022

04.11.2022   |   Начало»Бизнес
 

Rockwell Automation обяви намерението си да придобие производителя на модулни системи за електрически табла CUBIC. Датската компания, основана през 1973 г., обслужва бързо разрастващи се индустрии като възобновяема енергия, центрове за данни и инфраструктура.
 
Според Rockwell Automation обединяването на ефективните и гъвкави модулни системи на CUBIC с нейните интелигентни устройства и опит ще донесе редица ползи на клиентите, сред които по-бързо пускане на пазара на продуктите им, разширяване на приложенията на интелигентното управление на двигатели и генериране на умни данни за повишаване на устойчивостта и производителността.
 
Rockwell Automation ще използва партньорския модел на CUBIC, за да изгради разширена партньорска мрежа за решения за интелигентно управление на двигатели в Азия, Европа и Латинска Америка. Компанията очаква да привлече нови клиенти и партньори в хибридни и процесни индустрии. В допълнение Rockwell Automation ще получи по-голям достъп и до пазара на решения за възобновяема енергия и центрове за данни.
 
"Иновативните решения за управление на двигатели на CUBIC ще подсилят нашето портфолио от водещи технологии за интелигентно управление на двигатели", коментира Боб Бътърмор, вицепрезидент и генерален директор на направлението за решения за управление на двигатели в Rockwell Automation.
 
Според прогнозите CUBIC ще отчете продажби от над 75 млн. щатски долара през финансовата 2022 г., която приключи на 30 септември. Сделката по придобиването на компанията предстои да получи одобрение от регулаторните органи, като се очаква да бъде финализирана до края на т. г.

     
Източник: Ротек; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   CUBIC   интелигентно управление на двигатели   електрически табла  

Област: Автоматизация  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...