Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Фирмена публикация

MachTech&InnoTech 2022 отбеляза важен етап в партньорството на Ехнатон с Murrelektronik

Изложението MachTech&InnoTech 2022 беше важен момент и отбеляза крачка напред в партньорството на Ехнатон с водещия производител Murrelektronik. В рамките на събитието беше анонсирано, че в Ехнатон се открива нова позиция за инженер-търговец за продуктите с марка Murrelektronik. Бяха презентирани най-новите разработки на компанията и визията за технологичното бъдеще.

Гост на изложението беше Кристиан Туснович, търговски директор за Австрия и Централна и Източна Европа в Murrelektronik, който разказа за корпоративните и технологични новости.

Murrelektronik предлага широка гама от разнообразни електрически компоненти за управление и автоматизация. В България отчита сериозно търсене на конектори, кабелни комплекти, трансформатори, защита за електронни вериги и пасивни разпределители.

Ехнатон е официалният дистрибутор на компанията за нашия пазар и доставя и реализира работещи решения с най-новите продукти и технологии от Murrelektronik.


 
Сред продуктите, предизвикали най-голям интерес на изложението, бяха богатата гама кабелни конектори, висококачествените импулсни захранвания Emparro Premium Power и многократно отличаваната с престижни награди в сектора система за децентрализирана автоматизация Vario-X на Murrelektronik.

Murrelektronik предлага обширно портфолио от конектори в разнообразни версии, с различни цветови схеми при обвивките на кабелите и класовете на качество. Цялостната гама обхваща всички възможни варианти – от кабели с индивидуално заявени дължини и нестандартни напречни сечения до предварително асемблирани конектори. Благодарение на възможностите за специализация и персонализация свързаните модули са оптимално защитени при монтаж и експлоатация, като изцяло се елиминира рискът от повреждане. 

Продуктовата гама Emparro на Murrelektronik гарантира висококачествено решение за ефективно и надеждно захранване на машини и съоръжения. Универсалната система се състои от високопроизводителни импулсни захранвания, буферни модули и ефективни филтри. Членовете на фамилията Emparro работят в отлична синергия помежду си не само в контролния шкаф, но и директно в машината. Импулсните захранвания със степен на защита IP67 правят възможни вградените решения за захранване. Моделите за едно- и трифазни приложения са впечатляващо надеждни. Благодарение на широкото си портфолио от различни мощности Murrelektronik разполага с решения за почти всяко приложение. 

Системата за децентрализирана автоматизация Vario-X на Murrelektronik прави контролния шкаф напълно излишен. Тази модулна и изключително гъвкава платформа за първи път изцяло децентрализира всички функции за автоматизация, а шкафовете за управление вече не са необходими. Vario-X пренася технологичните възможности от ниво устройство директно в машинната среда и осигурява надеждно управление на мощността, сигнала и данните по време на интегрирането на децентрализирани сервозадвижвания например. Системата е толкова иновативна и революционна за пазара, че още с дебюта си завоюва две престижни отличия.

 

 

 

 

 

 

 

 

София 1756,
бул. Андрей Ляпчев 4, п.к. 21
тел.: 02/8176000
office@akhnaton.biz
www.akhnaton.biz

     
Източник: Ехнатон

Ключови думи: Ехнатон   Murrelektronik   MachTech&InnoTech   Emparro Premium Power   Vario-X   конектори   импулсни захранвания   децентрализирана автоматизация  

Област: Автоматизация  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Фирмена публикация

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...