Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation представи нови икономични фотоелектрически сензори за разнообразни приложения - 24.10.2022

24.10.2022   |   Начало»Бизнес
 

Rockwell Automation представи новите фотоелектрически сензори Allen-Bradley 42EA RightSight S18 и 42JA VisiSight M20A. Те представляват икономични и лесни за прилагане решения с широк спектър от режими за измерване, опции за монтаж и допълнителни функции, което ги прави оптималния избор за разнообразни приложения. Всички модели имат видим източник на червена светлина за улесняване на подравняването, а множеството опции за свързване и копчетата за настройка за работа на светло или тъмно спомагат за улесняване на монтажа, настройката и поддръжката.
 
И двете продуктови серии са подходящи за товаро-разтоварни дейности, опаковъчна промишленост и монтажни приложения. Сензорите отговарят и на изискванията за малки габарити в отрасли като биотехнологии, фармацевтика, хранително-вкусова промишленост, домакински електроуреди, носима електроника и др.
 
Според производителя серията 42EA RightSight S18 предлага ефективността на по-големи решения в по-малък, по-адаптивен корпус, осигурявайки отлични възможности за детекция, когато размерът и формата имат значение. Серията 42JA VisiSight M20A предлага пълнен спектър от измервателни режими в запечатан и компактен корпус без кухини, който свежда до минимум събирането на прах и замърсявания, като същевременно позволява лесно почистване на сензора.

     
Източник: Ротек

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   42EA RightSight S18   42JA VisiSight M20A   фотоелектрични сензори  

Област: Автоматизация  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...