Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation представи нови икономични фотоелектрически сензори за разнообразни приложения

24.10.2022   |   Начало»Бизнес
Редактор
Мира Станкова
Мира Станкова
Мира Станкова Редактор
Мира Станкова

Rockwell Automation представи новите фотоелектрически сензори Allen-Bradley 42EA RightSight S18 и 42JA VisiSight M20A. Те представляват икономични и лесни за прилагане решения с широк спектър от режими за измерване, опции за монтаж и допълнителни функции, което ги прави оптималния избор за разнообразни приложения. Всички модели имат видим източник на червена светлина за улесняване на подравняването, а множеството опции за свързване и копчетата за настройка за работа на светло или тъмно спомагат за улесняване на монтажа, настройката и поддръжката.
 
И двете продуктови серии са подходящи за товаро-разтоварни дейности, опаковъчна промишленост и монтажни приложения. Сензорите отговарят и на изискванията за малки габарити в отрасли като биотехнологии, фармацевтика, хранително-вкусова промишленост, домакински електроуреди, носима електроника и др.
 
Според производителя серията 42EA RightSight S18 предлага ефективността на по-големи решения в по-малък, по-адаптивен корпус, осигурявайки отлични възможности за детекция, когато размерът и формата имат значение. Серията 42JA VisiSight M20A предлага пълнен спектър от измервателни режими в запечатан и компактен корпус без кухини, който свежда до минимум събирането на прах и замърсявания, като същевременно позволява лесно почистване на сензора.

     
Източник: Ротек

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   42EA RightSight S18   42JA VisiSight M20A   фотоелектрични сензори  

Област: Автоматизация  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
Ротек
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
Е-книга Изкуствен интелект в индустрията
Последно от Бизнес

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиБизнесВидео на седмицатаТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаПроектиТехнически статииКариери
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...