Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Фирмена публикация

Технологичните новости на Mitsubishi Electric бяха акцент в участието на Ехнатон на MachTech&InnoТech 2022

Ехнатон реализира поредно успешно участие във водещото българско технологично изложение MachTech&InnoТech, което се проведе от 13 до 16 септември 2022 г. в Интер Експо Център. Посетителите имаха възможността да научат директно от специалистите на компанията повече за най-актуалните решения за индустриална автоматизация на Mitsubishi Electric.

Илиана Айвазова, ръководител направление "Индустриална автоматизация Mitsubishi Electric" в Ехнатон

Официален гост на изложението от страна на японската технологична компания бе Пьотр Тинор, мениджър продажби за Югоизточна Европа в Mitsubishi Electric Europe. "Както винаги щандът на нашия партньор Ехнатон бе много професионален, открояващ се и с множество технологични новости и актуални решения. Очевидно бе, че посетителите посещаваха най-добрия щанд, където имаха ползотворни дискусии, което означава, че вие сте лидер на местния пазар на решения за автоматизация", коментира Пьотр Тинор и изрази надежда, че събитието е било повод за много интересни разговори и възможности.

Илиана Айвазова и Тончо Тончев, специалист продажби – роботизирани системи в Ехнатон

На своя щанд Ехнатон показа някои от най-новите решения на Mitsubishi Electric, сред които новите контролери от гамата MELSEC iQ-F и компактните мултифункционални инвертори FR-E800. "Серията контролери за индустриални машини MELSEC iQ-FX5 се отличава с изключителни експлоатационни параметри, превъзходно управление на задвижването, разширени интегрирани функции и мрежова поддръжка. Те отварят широки възможности в индустриалната автоматизация благодарение на компактния си размер и достъпна цена, като редица приложения вече се възползват от подобрените възможности, по-лесно производство, поддръжка и по-голяма надеждност", заявяват от Ехнатон. "И за двата продукта – и инверторите FR-E800, и контролерите серия FX5, поддържаме складови наличности в България", отбелязват от фирмата.

Специалистите на компанията запознаха посетителите на MachTech&InnoТech 2022 и с възможностите на серията FR-E800, която съчетава множество предимства по отношение на качество, производителност и възможност за прогнозна поддръжка в един компактен многофункционален инвертор.

 

Посетителският интерес беше прикован и от демонстрираните различни приложения на индустриалните роботи на Mitsubishi Electric с фокус върху лесното им интегриране посредством камери, средства за комуникация, подаващи/зареждащи устройства и др. Специалистите на Ехнатон отговаряха на въпроси и за инженеринговите дейности, извършвани от компанията.

 

 

 

 

 

 

 

 

София 1756,
бул. Андрей Ляпчев 4, п.к. 21
тел.: 02/8176000
office@akhnaton.biz
www.akhnaton.biz

 

     
Източник: Ехнатон

Ключови думи: Ехнатон   Mitsubishi Electric   MachTech&InnoТech   MELSEC iQ-FX5   MELSEC iQ-F   FR-E800   контролери   инвертори   индустриална автоматизация  

Област: Автоматизация  

ГЕМАМЕКС
Маштех 2023
Подобни статии
Atics
ПАКС Сълюшънс STRATUS
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Industrial Tech Forum 2023
Последно от Фирмена публикация
Маштех 2023

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиПазарБизнесВидео на седмицатаТехнологииКариериПредстоящоРеализацииОбществени поръчки/ТърговеПроектиТехнически статииСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...