Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Advantech спечели награда за индустриален IoT продукт на годината за 2022 г.

29.08.2022   |   Бизнес
 

Новият вграден компютър за автоматизация UNO-2271G V2 Edge IoT Gateway на Advantech бе обявен за Индустриален IoT продукт на годината за 2022 г. от сп. IoT Evolution, съобщават от Вайд-Бул, официален представител на Advantech в България.

Новата серия вградени компютри за автоматизация UNO-2000 на Advantech са предвидени за индустриални условия. Модулната конструкция без вентилатор на UNO-2271G V2 включва оптимизиран вход-изход (I/O) и предлага три различни модула за разширение на второ ниво. Гамата UNO-2000 осигурява гъвкава и навременна поддръжка за различни приложения, посочват от компанията.

"UNO-2271G V2 е иновативно IIoT устройство. То не само наследява модулния дизайн за многостранни приложения, но също така адаптира последния процесор Intel® Elkhart Lake за по-голяма производителност и подобряване на сигурността. Като истинско IIoT устройство, UNO-2271G V2 може да поддържа множество опции за безжична връзка като Wi-Fi, Bluetooth, клетъчен LTE или GPS за внедряване в отдалечени места, където има ограничен мрежов достъп. UNO-2271G V2 е подготвена за IoT платформа и е сертифициран още за Ubuntu Core 20.04, Azure IoT Edge и AWS IoT Greengrass относно съгласуването между облачни услуги и крайни устройства", заяви Алекс Куо, продуктов мениджър продажби в Advantech.

"Решенията, избрани за наградите Индустриален IoT продукт на годината, представляват разнообразната гама от иновации, движещи многомилиардния пазар на IoT днес. За мен е чест да поздравя Advantech за тяхната новаторска работа и изключителен принос към бързо развиващата се IoT индустрия", заяви Моу Нейгъл, старши редактор в IoT Evolution World. Главният изпълнителен и маркетинг директор Рич Техрани допълни, че с нетърпение очаква да види нови иновации от Advantech в бъдеще.

     
Източник: Вайд-Бул

Ключови думи: Вайд-Бул   Weid-Bul   Advantech   UNO-2271G V2 Edge IoT Gateway   индустриален интернет на нещата   IIoT  

Област: Автоматизация  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...