Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Етикетните принтери SQUIX на cab осигуряват допълнителна защита в редица индустриални приложения

 

Професионалните етикетни принтери SQUIX на германския производител cab, предлагани от Бетелгиус, са подходящи за широк спектър от индустриални приложения. Те са разработени с фокус върху лесна и удобна работа и висока надеждност. Тъй като са предназначени за индустриални среди, изключително полезна тяхна особеност е, че могат да бъдат оборудвани с допълнителни защитни мерки като:

Специален капак за хранително-вкусовата промишленост
За всички модели от SQUIX серията се предлагат варианти със специален капак. Той е магнитен, което позволява счупени дребни частици да могат да се откриват лесно чрез металдетектори и рентгенови инспекционни системи. Синята му повърхност служи за по-ефективно разграничаване от хранителните продукти. Опционално, целият корпус може да бъде проектиран така, че да подлежи на детекция.

Допълнителна кутия от неръждаема стомана за защита при приложения в хранително-вкусовата промишленост
За моделите SQUIX 4 и SQUIX 6 се предлага кутия от неръждаема стомана при работа в хранително-вкусовата промишленост. Напечатаните етикети се подават през предния отвор. За смяна на материалите предният капак се отваря и принтерът се издърпва на телескопични релси. Опционално може да се поръча устройство за контрол на температурата и влажността. Имат клас на защита IP69K съгласно EN 60529.

Допълнителна кутия за защита от прах
Налична за принтери SQUIX 4 и SQUIX 6 е кутия за защита от прах при работа в прашна среда. Напечатаните етикети се подават през предния отвор. Вентилаторът с филтър осигурява свръхналягане и предотвратява навлизането на прах. Моделите са с клас на защита IP52 съгласно EN 60529.

За повече информация може да се свържете с експертите на Бетелгиус.

 

 

 

 

 

Бетелгиус ООД
Централен Офис
София, 1186
кв. Герман, ул. Манастирска воденица 1
Tел: 02 80 90 121, 0896 68 99 77,
0895 44 38 99, 0898 44 02 07
Имейл: sales@betelgeus.com
https://betelgeus.com/bg

     
Източник: Бетелгиус

Ключови думи: Бетелгиус   Betelgius   cab   SQUIX   етикетни принтери   принтери за етикети  

Област: Автоматизация  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Фирмена публикация

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...