Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation почти удвоява капацитета на входното напрежение за компактното задвижване PowerFlex 6000T

02.08.2022   |   Бизнес
 

Новите подобрени характеристики на честотните регулатори на средно напрежение PowerFlex 6000T от Rockwell Automation вече включват първично напрежение до 13,8 kV, почти два пъти повече от входното напрежение, при размери от 2310 до 3010 мм ширина, съобщават от Ротек, официален представител на Rockwell Automation в България. Задвижването може да се използва в приложения с напрежение от 3 до 4,16 kV с вграден вход за високо напрежение. Освен това захранвания с високо напрежение могат да бъдат директно свързани към задвижването от главната разпределителна линия без допълнителен понижаващ трансформатор или оборудване за подстанция.
 
Компактната A-Frame конструкция е подходяща за нови или модернизирани индустриални приложения на IEC пазари, където индустриалното пространство е от първостепенно значение, специално за първични инсталации с високо напрежение.
 
"Задвижванията на средно напрежение PowerFlex 6000T поддържат технологията TotalFORCE, която предлага усъвършенствано управление и оперативна интелигентност в реално време чрез наблюдение на производителността на системата, по-бързо въвеждане в експлоатация с адаптивен контрол. TotalFORCE осигурява енергоспестяване с икономичен режим, намалява времето за престой и разходите за ремонт с предупреждения за предсказуема поддръжка, а също така улеснява стартирането и отстраняването на неизправности на всички задвижвания чрез обща платформа за управление", посочват от фирмата.
 
Задвижванията PowerFlex 6000T са проектирани за приложения в тежки индустриални условия, като например в нефтени и газови рафинерии, минна промишленост, добив и преработка на минерали и метали, производство на електроенергия, пречистване на питейни или отпадни води и др.

     
Източник: Ротек

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   PowerFlex 6000T  

Област: Автоматизация  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...