Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation пусна нови контролери и софтуер за машинно проектиране

12.07.2022   |   Начало»Бизнес
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Машиностроителите могат да проектират и програмират самостоятелни машини по-ефективно с новите контролери Allen-Bradley Micro850 и Micro870 2080-Lx0E, като използват най-новата версия на софтуера Connected Components Workbench от Rockwell Automation, съобщават от Ротек, официален представител на Rockwell Automation в България.
 
Новите контролери улесняват изпълнението на проекти с новия протокол DNP3, набор от отворени стандартни комуникационни протоколи, използвани в SCADA и системи за дистанционно наблюдение за прецизно отчитане на данни. Контролерите предлагат също разширена поддръжка на DF1, протокол за двупосочна едновременна и двупосочна алтернативна комуникация, за да помогнат за подобряване на CIP серийните комуникации чрез режими пълен или полудуплекс и радиомодем.
 
"Тези възможности за свързване отговарят на изискванията на повече приложения, по-специално в сектора за питейни/отпадни води. В допълнение разширената поддръжка на протоколи минимизира риска при модернизация на системата за управление от MicroLogix към Micro800. Потребителите могат да повишат производителността чрез повишената скорост и I/O реакция на контролера, което ускорява процеса на проектиране и разработването на проекти", обясниха от компанията.
 
Новите и разширени възможности на софтуера Connected Components Workbench (CCW) версия 20.01 помагат за по-ефективното проектиране. Софтуерът опростява разработката на самостоятелни машини, изградени с микроконтролери Micro 800 на Rockwell Automation. Потребителите могат да спестят време за разработка чрез по-високи скорости на трансфер на данни с подобрение на скоростта при качване и изтегляне съответно от 23% и 40%.
 
Connected Components Workbench (CCW) версия 20.01 е необходимият минимум за контролери Micro850 и Micro870 2080-Lx0E. "Потребителите могат да се възползват от по-сигурна среда за програмиране с подобрено криптиране между софтуера и новите контролери и повишено удостоверяване на протокола чрез Secure Authentication версия 5 (Sav5) в DNP3 комуникация", допълниха от Rockwell Automation.

     
Източник: Ротек

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   Micro850   Micro870  

Област: Автоматизация  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
Последно от Бизнес

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиБизнесВидео на седмицатаТехнологииКариериПредстоящоРеализацииОбществени поръчки/ТърговеПроектиТехнически статииСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...