Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Фирмена публикация

Бетелгиус предлага пълна гама решения за нуждите на опаковъчния процес

Опаковането е неизменна част и намира множество приложения в съвременната индустрия. За нуждите на този процес се използват най-различни опаковъчни материали спрямо приложението. Бетелгиус доставя широка гама от висококачествени опаковъчни материали за най-различни видове опаковъчни машини и приложения. В своята нова база фирмата поддържа складови наличности от стреч фолиа, пластмасови и метални чембер ленти, тиксо ленти и аксесоари.
 
Стреч фолиа
 
Опаковането с фолио намира множество приложения в съвременната индустрия. Стреч фолиото е най-популярният използван материал. Стотици хиляди компании по цял свят опаковат със стреч фолио милиони палети и други продукти и товари всеки ден. Стреч фолиото може да бъде с различна степен на дебелина, разтегливост, здравина на опън, натиск и скъсване. Тенденцията в световен мащаб е да се използват високо технологични фолиа с по малка дебелина и по-голяма разтегливост. Бетелгиус разполага на склад с богата гама от ръчни и машинни ролки стреч фолио.
 
Чембер ленти
 
Различните видове чембер ленти имат различни свойства по отношение на якост на опъна, еластичност, разтегливост, издръжливост при шокови натоварвания и др. Първо трябва да се уверите, че лента, която ще използвате е достатъчно здрава, за да издържи на силата, на която ще бъде подложена. Този показател зависи от общото тегло и размера на товара, както и от напрежението, под което ще се намира. Други съображения за избор на лента включват температурни колебания, наличие на остри ръбове, потенциал за излагане на влага и корозия. Най-често използваните са полиестерни (PET), полипропиленови (PP) и метални. Бетелгиус разполага със складови наличности от най-използваните видове и размери чембер ленти
 
Инструменти за чембероване FROMM
 
Опаковането с чембер лента е един от най-популярните методи за опаковане и транспортиране на продукти. Чембер машините се използват както за опаковане на индивидуални товари (кутии, кашони, палети, плочи, бали, тръби, дървен материал и др.), така и за палетизирани товари. Опаковането може да е вертикално и хоризонтално. В продуктовата листа на Бетелгиус са включени повече от 40 базови модела механични, електрически и пневматични машини и инструменти за чембероване за метална и пластмасова лента. Фирмата е официален представител за България на швейцарската компания FROMM Packaging Systems. Открийте правилната за вас чембер машина!
 
Стреч машини за палети FROMM
 
Когато става дума за опаковане със стреч фолио, оптимизирането на работата е възможно благодарение на автоматизираното оборудване като алтернатива на бавното, нискоефективно и трудоемко ръчно палетизиране. Инвестицията в автоматизирани палетизиращи решения е напълно оправдана и дори задължителна, тъй като спестява време, подобрява прецизността, увеличава производителността и освобождава човешки ресурси. За нуждите на бизнеса Бетелгиус предлага богата гама ръчни, полуавтоматични, автоматични стреч машини, между които с платформа, с вертикално въртящо се рамо, орбитални за хоризонтално опаковане, както и роботизирани с разнообразни опции и функционалности. Разгледайте продуктовата листа стреч машини!
 
Бетелгиус доставя и разнообразни помощни материали, сред които: колички за чембер ленти, пластмасови и картонени ъгли, катарами, пломби и др.


Не се колебайте да се свържете с нас. Нашите опитни специалисти ще предложат най-подходящото спрямо вашите нужди решение.


Разгледайте новия каталог "Опаковане – машини и решения"! 

 

 

 

 

 

 

Бетелгиус ООД
Централен Офис
София, 1186
кв. Герман, ул. Манастирска воденица 1
Tел: 02 80 90 121, 0896 68 99 77,
0895 44 38 99, 0898 44 02 07
Имейл: sales@betelgeus.com
https://betelgeus.com/bg

 

     
Източник: Бетелгиус

Ключови думи: Бетелгиус   Betelgeus   FROMM   опаковане   стреч фолиа   чембер ленти   машини   палетизиране  

ГЕМАМЕКС
Маштех 2023
Подобни статии
Atics
ПАКС Сълюшънс STRATUS
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Industrial Tech Forum 2023
Последно от Фирмена публикация
Маштех 2023

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиПазарБизнесВидео на седмицатаТехнологииКариериПредстоящоРеализацииОбществени поръчки/ТърговеПроектиТехнически статииСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...