Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Предстои 31-ото издание на конференцията Автоматизация на дискретното производство - 31.05.2022

От 29 юни до 2 юли т. г. в Созопол ще се проведе 31-ото издание на международната научно-техническа конференция Автоматизация на дискретното производство (АДП). Организатор на събитието е катедра "АДП" при Машиностроителния факултет (МФ) на ТУ - София.

Конференцията се провежда ежегодно в рамките на Дните на науката на ТУ-София. В конференцията участват учени от България, Германия, Чехия, Грузия, Беларус, Сърбия, Северна Македония и др.

Тематиката на конференцията е в областта на мехатрониката, автоматизацията и роботизацията на производствата с дискретен характер. Обособени са девет основни научни направления: теоретични проблеми на автоматизацията на дискретното производство; технологии и машини за автоматизираното дискретно производство; автоматизиране потока на детайлите; промишлени роботи и роботизирани комплекси; автоматизация на монтажа; мехатроника; системи за управление в дискретното производство; иновации и инженеринг на автоматизираното дискретно производство и CAD/CAM/CAE системи; виртуално инженерство.

Допълнителна информация може да откриете тук.

     
Източник: ТУ-София

Ключови думи: ТУ-София   МФ   автоматизация на дискретното производство   мехатроника   роботи  

Област: Автоматизация  

Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Предстоящо
Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...