Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation представи нови захранвания с обща шина за честотни регулатори PowerFlex 755T

Rockwell Automation представи нови захранвания с обща DC шина, които предлагат на производствените компании допълнителни възможности за спестяване на разходи и пространство. Захранванията са част от портфолиото Allen-Bradley PowerFlex 755TM и представляват рентабилно решение за обща шина, когато не се изискват регенерация и ниски хармоници.

 

"Ако потребителите разпологат с няколко двигателя, едно решение с общо шинно захранване може да намали размера и цената. Използвайки нерегенеративно захранване, клиентите могат да спестят допълнителни разходи. Захранването за DC шина преобразува трифазното AC линейно напрежение в DC. Съвместимо е със задвижвания PowerFlex 755TM и преобразуватели с изводи за обща DC шина", информират от компанията.

 

От Rockwell Automation допълват, че като част от портфолиото от задвижвания 755T решенията за нерегенеративно захранване могат да бъдат съчетани, както със задвижвания с технология TotalFORCE, така и със стандартни задвижвания за приложения с обща шина, които не са TotalFORCE. Нерегенеративното захранване се предлага в конфигурации с 6- и 12-импулсни изправители с XT защита от корозивни газове. Разпределената DC шина е разположена в спестяващи място модулни шкафове Rittal.

 

Новото решение е насочено предимно за отрасли като добив на нефт и природен газ, производство на гуми и каучукови изделия, минно дело, хранително-вкусова промишленост и металообработка.

     
Източник: Ротек

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   PowerFlex 755TM   Allen-Bradley  

Област: Автоматизация  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
Ротек
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
Последно от Технологии

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиБизнесВидео на седмицатаТехнологииКариериПредстоящоРеализацииОбществени поръчки/ТърговеПроектиТехнически статииСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...