Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Германска компания за решения за разработване на базирани на AI приложения търси партньори

17.05.2022   |   Бизнес
 

Германска компания, предлагаща решения и продукти за разработване на приложения, базирани на изкуствен интелект (AI), търси партньори за дистрибуция и създаване на съвместно предприятие.

За да подкрепи производствените компании в първите им стъпки към Индустрия 4.0, немската компания предоставя уникални и специфични за клиента набори от данни, които могат лесно да се използват за обучение на алгоритми за машинно самообучение (ML), без да се налага допълнителна обработка на данни.

Дигиталната трансформация на фабриките винаги започва със събирането на данни от машините. Компанията събира и анализира данни за съществуващи машини в няколко стъпки, изискващи експертен опит. Първо специфични сензори регистрират различни данни, например за вибрации, налягане, температура и текущо състояние на износване на компонентите на машината. След това експертите преобразуват събраните данни във визуален анализ, предоставящ информация за машината, коeто позволява предприемането на конкретни действия. 

С помощта на това решение специалистите могат да преобразуват отчетените от машините стойности за различни параметри в стандартизирани структури от данни, които могат да се приложат за всички видове машини и оборудване. По този начин компаниите могат да получават в реално време известия и предупреждения за предприемане на действия по отношение на мониторинга на машината, мониторинга на състоянието, прогнозната поддръжка, оптимизацията на процесите и др.

Потенциалните партньори трябва да бъдат компании с опит в областта на изкуствения интелект, машинното самообучение и/или Индустрия 4.0.

Допълнителна информация за предложението за партньорство може да намерите в сайта на Enterprise Europe Network (EEN).

     
Източник: EEN; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: EEN   изкуствен интелект   машинно самообучение  

Област: Автоматизация  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...