Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation спечели наградата Индустриално IoT решение на годината

15.02.2022   |   Бизнес
 

Rockwell Automation спечели наградата "Индустриално IoT решение на годината" в 6-ата годишна програма за отличие за пробив в IoT, провеждана от IoT Breakthrough (водеща организация за пазарно разузнаване, която отличава най-добрите компании, технологии и продукти на световния пазар на Интернет на нещата (IoT)).

 

Наградата, спечелена от Rockwell Automation, е за решението FactoryTalk Edge Gateway. Софтуерът обединява данни от индустриални източници и системи за управление или автоматизация. Той е в състояние да се интегрира с различни облачни, индустриални IoT и приложения за големи масиви данни.

 

"Производствените процеси и машини създават огромни масиви от данни, които на правилното място, с правилния контекст и в точния момент могат да отключат нови източници на потенциална стойност от анализи, машинно самообучение, свързан опит на работниците и др. Софтуерът FactoryTalk Edge Gateway опростява събирането, контекстуализацията и организацията на OT данни по начин, който изгражда цифрова основа с висок интегритет за вземане на решения. Тази основа и способност за разкриване на нова информация е това, което може да помогне на производителите да постигнат целите си за ефективност", коментира Брайън Шепърд, вицепрезидент софтуер и контрол в Rockwell Automation.

     
Източник: Ротек; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   IoT   Интернет на нещата  

Област: Автоматизация  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...