Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Операторските терминали на Rockwell Automation вече поддържат по-разнообразно съдържание

07.02.2022   |   Бизнес
 

Операторските терминали PanelView 5510 на Rockwell Automation вече поддържат по-богато съдържание, съобщиха от компанията. След актуализации на софтуера Studio 5000 View Designer машиностроителите вече могат да създават по-усъвършенствани приложения за интерфейс човек-машина (HMI) на операторските терминали PanelView 5510.

 

Новите версии на софтуера Studio 5000 View Designer и фърмуера на PanelView разширяват количеството и видовете информация, които могат да бъдат предоставени на терминалите PanelView 5510.

 

Основните подобрения включват нова функционалност на уеб браузъра, която позволява на операторските терминали PanelView 5510 да поддържат по-широк спектър от съдържание (вече могат да показват видеоклипове, за да демонстрират на операторите как да изпълняват определени производствени задачи), могат да показват канали за IP камери, за да допринесат за по-добра видимост на отдалечени или опасни зони, имат възможност да поддържат до 500 екрана, което помага на производителите на машини да създават широка гама от екрани за настройки и операции за по-сложни приложения и др.

 

От компанията информират, че автоматичната диагностика вече е достъпна само чрез свързване на терминал PanelView 5000 към контролер Rockwell Automation Logix (версия 33 или по-нова). Диагностичната информация се предоставя автоматично, без да е необходимо програмиране. Това може да помогне на производителите на машини да предоставят машини за самоконтрол, които могат да предупреждават потребителите за проблеми със системата за управление.

 

     
Източник: Ротек

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   PanelView 5510   операторски терминали  

Област: Автоматизация  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...