Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Испанска компания, разработваща термографски решения и приложения за индустрията, търси партньори

25.01.2022   |   Бизнес
 

Испанска компания, специализирана в разработването на термографски решения и приложения за индустрията, търси партньори, с които да сключи споразумения за дистрибуторски услуги и търговско посредничество.

Компанията е с повече от 20 години опит в интеграцията на сензори, събирането и обработката на данни, автоматизирането на процеси, машинното зрение (наблюдение и контрол на процеси, откриване на дефекти, контрол на оразмеряването, безконтактно измерване на температурата), изкуствения интелект и др. 

Термографските решения включват семейство продукти, които интегрират в една платформа множество комбинации от термографски сензори, софтуер за управление на изображения и допълнителни елементи за изграждане на цялостно решение за термографски мониторинг, адаптирано към нуждите на всяко конкретно приложение. Тези решения осигуряват автономни системи за наблюдение на производствени процеси и критично оборудване чрез инфрачервена термография, като откриват възможни точки на прегряване, които може да доведат до производствени грешки или повреди в основното оборудване.

Допълнителна информация за предложението за търговско коопериране може да намерите на сайта на Enterprise Europe Network (EEN).

     
Източник: EEN; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: EEN   машинно зрение   изкуствен интелект   автоматизация  

Област: Автоматизация  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...