Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation си сътрудничи с Cadenza Innovation за разработване на система за производство на батерии

24.01.2022   |   Бизнес
 

Rockwell Automation стартира сътрудничество с Cadenza Innovation, отличеният доставчик на безопасни и евтини литиево-йонни решения за съхранение на енергия. През т. г. компаниите възнамеряват да си сътрудничат за разработването на клиентски облачен портал за управление на енергийни ресурси и система за производство на батерии (MES).

 

"Развълнувани сме да си сътрудничим с Cadenza Innovation за изграждане на високоефективен производствен процес. С глобалния индустриален опит на Rockwell Automation в производството и устойчивостта и доказания опит на Cadenza Innovation в работата и масовото производство на пазара на батерии, ние осъзнаваме нашия ангажимент за устойчивост и иновации", коментира Том О'Райли, вицепрезидент по устойчивост в Rockwell Automation.

 

Rockwell Automation и Cadenza Innovation целят да създадат система, която да подава информация към предприятията и системите за съхранение на енергия. Това ще осигури максимална производителност на системите на клиентите.

 

"Преходът към по-чисти форми на енергия за борба с изменението на климата е в ход. Водени от глобалното внедряване на електромобили, съхранение в комунални мрежи и десетки други приложения, има безпрецедентно търсене на акумулаторни батерии. Литиево-йонните батерии са единственото търговско жизнеспособно и лесно достъпно решение за справяне с тази нужда, но светът изисква по-безопасни, по-ефективни и по-евтини версии. Обединяването с компания от световна класа като Rockwell Automation позволява на нашите компании да помогнат за справяне с това глобално търсене, правейки това с акцент върху устойчивостта. Развълнувани сме, че работим заедно", коментира Кристина Лампе-Онеруд, главен изпълнителен директор на Cadenza Innovation.

 

     
Източник: Ротек; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   Cadenza Innovation   съхранение на енергия   MES  

Област: Автоматизация  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...