Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

STAMH откри нов виртуален шоурум за складови системи

18.01.2022   |   Бизнес
 

STAMH откри първото в сектора виртуално 3D изживяване, посветено на технологиите в областта на автоматизираните складове, под слогана "Интелигентна логистика", съобщиха от компанията.

"На пазара няма друга компания, която да разполага с дигитален продукт, позволяващ на всички партньори буквално да се разходят между различни технологии за дистрибуционни и сортировъчни центрове, без да стават от своите компютри, независимо къде се намират по света", коментира Христо Урумов, основател на STAMH Group.

Именно от него беше представена за първи път тестовата бета версия на виртуалния шоурум по време на 9-ата Логистична бизнес конференция, проведена в Sofia Event Center на 12 октомври 2021 г.

Дигиталната платформа осигурява достъп до иновативни подходи в организацията и оптимизацията на складовите пространства. Шоурумът предлага 3D разходки из изцяло автоматизирани системи и складови технологии от ново поколение като 2D shuttle системи, Multishuttle системи, автоматизирани конвейерни технологии и вертикални лифт машини.

Собствениците на интернет магазини и e-commerce платформи могат да разгледат проектирани и разработени складови системи именно за техните нужди. Само с няколко клика всеки може да добие напълно реална представа относно стелажната конструкция или автоматизираната технология, която го интересува. Системите могат да бъдат разгледани от всички страни, включително и отвътре, в много големи детайли, обясняват от STAMH.

"Проектът за новия виртуален шоурум е разработен от различни софтуерни и инженерни екипи в компанията, като неговото създаване стартира още в началото на 2020 г.", допълва още Христо Урумов.

Виртуалното 3D изживяване вече е достъпно за всички на уебсайта на компанията.

     
Източник: STAMH

Ключови думи: СТАМ   STAMH   3D   виртуален шоурум   автоматизирани складове   интелигентна логистика  

Област: Автоматизация  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...