Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

ВиК - Благоевград търси изпълнител за доставка и монтаж на технологично оборудване

ВиК - Благоевград обяви обществена поръчка за доставка и монтаж на технологично оборудване, както и ремонт на съществуващо оборудване на Пречиствателна станция за питейни води (ПСПВ) в с. Плетена, община Сатовча.

Във връзка с дейностите по стопанисване и експлоатация на пречиствателната станция за питейни води се налага подмяна на сферични вентили АISI316, Dy 2 ½ на системата за хидравлично натоварване,  уплътняване и промивка – 10 броя, подмяна на сферични вентили АISI316, Dy 2 ½ и Dy ¼ на системата за първично  сепариране, подмяна на пневматични разпределители "двустранно бутало с принудително пружинно  връщане" – 12 бр., подмяна на аварирал въздушен компресор 8 bar, подмяна на уред за дежурно отопление против замръзване, ремонт/подмяна на специализирана микропроцесорна система за управление, възстановяване на неактивни пневморазпределители, ремонт и възстановяване на генераторни коронарни камери за електростимулационен синтез на озон, повредени вследствие на диелектричен пробив.

Прогнозната стойност на поръчката е 58 000 лв. без ДДС.

Крайният срок за получаване на оферти е 6 декември т. г.

Допълнителна информация може да откриете тук.

     
Източник: ВиК - Благоевград; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: ВиК - Благоевград   технологично оборудване  

Област: Автоматизация  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Обществени поръчки/Търгове

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...