Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation представи ново решение за отдалечен достъп

По време на глобалната пандемия производителите на оригинално оборудване използват отдалечено свързване към оборудването на клиентите, за да предотвратят разпространението на COVID-19, но и да намалят пътуването и престоя. Сега те могат по-лесно да реализират предимствата на отдалечения достъп, използвайки новото решение за отдалечен достъп за промишлено оборудване от Rockwell Automation.

 

Решението обединява всичко необходимо на производителите на оригинално оборудване за отдалечен достъп и поддръжка на оборудване, включително базирания в облак софтуер FactoryTalk Remote Access, който им позволява да управляват, конфигурират и инициират сигурни връзки към оборудването на клиента, и рутера за отдалечен достъп Stratix 4300, който е инсталиран на обекта на клиента, за да осигури отдалечен достъп до оборудването.

 

За да се улесни внедряването, решението не изисква промени в съществуваща архитектура, стига да е наличен Ethernet порт.

 

"Производителите на оригинално оборудване, които осъществяват отдалечен достъп, за да намалят посещенията на място по време на пандемията, бързо откриха, че това може също да им помогне да намалят разходите и да реагират по-бързо на нуждите на клиентите", коментира Джули Нгуен продуктов мениджър в Rockwell Automation.

 

Решението е идеално за производители на оригинално оборудване, които искат да поддържат отдалечени и труднодостъпни операции, като тези в добива на нефт и газ, минно-добивната промишленост и производството на цимент. Решението може също да улесни поддръжката в сфери като пакетираните потребителски стоки, където на производителите може да се наложи да пътуват на дълги разстояния, за да поддържат оборудване.

 

     
Източник: Ротек

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   отдалечен достъп  

Област: Автоматизация  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
Ротек
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
Последно от Технологии

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиБизнесВидео на седмицатаТехнологииКариериПредстоящоРеализацииОбществени поръчки/ТърговеПроектиТехнически статииСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...