Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Словашки производител на IoT сензори търси търговски партньори

09.11.2021   |   Бизнес
 

Словашка компания, която предлага решения за умно управление на отпадъците, търси търговски партньори с цел навлизане на нови пазари.
 
Решенията на фирмата комбинират уникални умни сензори собствено производство, които извършват мониторинг на отпадъците в реално време с помощта на софтуерни приложения. Внедрени са в над 40 държави на 5 континента.
 
Словашката компания, основана през 2014 г., предлага модерно и лесно за използване решение, което осигурява постоянен мониторинг на нивото на отпадъците в контейнерите чрез ултразвукови сензори, вградени в тях. Датчиците са здрави, водо- и удароустойчиви, с продължителност на живота от 10 и повече години. Диапазонът им на работна температура е от -40°C до +85°C и могат да измерват до дълбочина от 4 м, като този параметър може да се увеличи при необходимост. Датчиците имат вградена противопожарна аларма и сензор за вертикално положение, който показва дали контейнерът се е преобърнал.
 
Налични са в два размера – единичен и двоен. Единичните сензори могат да се използват за контейнери с всякакъв обем (дори малки контейнери от 120 л). Те се контролират от 1 главен сензор, който може да управлява до 60 подчинени сензора.
 
Двойният сензор е подходящ за контейнери с голям обем и продължителността му на живот е над 5 години. Измерванията с двоен сензор са "двойно подсигурени", тъй като единият сензор контролира другия и това минимизира опасността от евентуални престои.
 
Информацията от сензорите се прехвърля в сигурно хранилище и е достъпна за комуналните оператори чрез мобилно приложение. Решението може да бъде напълно интегрирано в съществуващите информационни системи на крайния потребител.
 
Компанията търси партньори за сключване на търговско споразумение с техническо съдействие, финансово споразумение или споразумение за създаване на съвместно предприятие. Тя се ангажира да предостави на бъдещите търговски партньори обучение, съдействие при инсталирането и конфигурирането, обслужването и поддръжката на решенията.
 
Фирмата е отворена и към създаване на съвместни предприятия с цел осъществяване на конкретни проекти за управление на отпадъци или свързани бизнес дейности.
 
Повече информация за предложението за търговско коопериране можете да намерите на сайта на Enterprise Europe Network (EEN).

     
Източник: EEN

Ключови думи: EEN   сензори   управление на отпадъците  

Област: Автоматизация  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...