Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Новото задвижване PowerFlex 6000T от Rockwell Automation предоставя висока производителност в компактна конструкция

Усъвършенстваното задвижване за средно напрежение PowerFlex 6000T от Rockwell Automation осигурява производителност, която го отличава от конкурентните решения в индустрията, като същевременно притежава изключително компактна конструкция. Задвижването работи с  първично напрежение до 13,8 kV и е с размери от 2310 мм до 3010 мм ширина. Този компактен дизайн прави устройството идеално за нови и модернизирани промишлени приложения на глобалните пазари, отговарящи на стандартите на IEC.

PowerFlex 6000T спестява разходи, като позволява директно свързване на захранвания с високо напрежение от главната разпределителна линия без допълнителен понижаващ трансформатор или подстанция. Устройството предлага и по-бързо въвеждане в експлоатация с адаптивно управление, икономия на енергия чрез режим на икономайзер, намалено време на престой с възможност за прогнозна поддръжка и др.

"Клиентите незабавно ще повишат своята производителност, когато мигрират към устройства PowerFlex 6000T. Обединената платформа за управление на PowerFlex 6000T, от 0 до 680 A, улеснява стартирането и отстраняването на неизправности на всички устройства", коментира Брад Бугиардини, продуктов мениджър за PowerFlex 6000T, Rockwell Automation.

Новото задвижване е подходящо за приложения в тежки индустриални условия, като например в нефтени рафинерии, добив и преработка на минерали и метали, производство на енергия, пречистване на отпадъчни води и др.

     
Източник: Ротек

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   PowerFlex 6000T  

Област: Автоматизация  

ГЕМАМЕКС
Маштех 2023
Подобни статии
Atics
ПАКС Сълюшънс STRATUS
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Industrial Tech Forum 2023
Последно от Технологии
Маштех 2023

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиПазарБизнесВидео на седмицатаТехнологииКариериПредстоящоРеализацииОбществени поръчки/ТърговеПроектиТехнически статииСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...