Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Новото задвижване PowerFlex 6000T от Rockwell Automation предоставя висока производителност в компактна конструкция

25.10.2021   |   Технологии
 

Усъвършенстваното задвижване за средно напрежение PowerFlex 6000T от Rockwell Automation осигурява производителност, която го отличава от конкурентните решения в индустрията, като същевременно притежава изключително компактна конструкция. Задвижването работи с  първично напрежение до 13,8 kV и е с размери от 2310 мм до 3010 мм ширина. Този компактен дизайн прави устройството идеално за нови и модернизирани промишлени приложения на глобалните пазари, отговарящи на стандартите на IEC.

PowerFlex 6000T спестява разходи, като позволява директно свързване на захранвания с високо напрежение от главната разпределителна линия без допълнителен понижаващ трансформатор или подстанция. Устройството предлага и по-бързо въвеждане в експлоатация с адаптивно управление, икономия на енергия чрез режим на икономайзер, намалено време на престой с възможност за прогнозна поддръжка и др.

"Клиентите незабавно ще повишат своята производителност, когато мигрират към устройства PowerFlex 6000T. Обединената платформа за управление на PowerFlex 6000T, от 0 до 680 A, улеснява стартирането и отстраняването на неизправности на всички устройства", коментира Брад Бугиардини, продуктов мениджър за PowerFlex 6000T, Rockwell Automation.

Новото задвижване е подходящо за приложения в тежки индустриални условия, като например в нефтени рафинерии, добив и преработка на минерали и метали, производство на енергия, пречистване на отпадъчни води и др.

     
Източник: Ротек

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   PowerFlex 6000T  

Област: Автоматизация  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...