Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation актуализира софтуера Connected Components Workbench (CCW)

26.05.2021   |   Бизнес
 

Rockwell Automation представи актуализирана версия на софтуера Connected Components Workbench, осигуряваща по-висока степен на удобство за потребителя и възможност за по-добра ефективност при процеса на проектиране на машини.

 

"Сред подобренията в 13-ата версия на Connected Components Workbench (CCW v.13) е нова таблица за глобални и локални променливи и данни, позволяваща ускорено разработване на проектите. Оптимизирана е и функцията Run Mode Change (RMC), даваща възможност на инженерите да редактират изходния код, без да е необходимо да го изтеглят. Обновеният софтуер предлага и нов изглед на опцията Controller Organizer, като потребителите лесно могат да преминат към програмиране с Logix Theme. Благодарение на подобренията в Global Connection инженерите получават по-голяма гъвкавост при конфигуриране на отдалечени системни присъединявания", обясняват от Rockwell Automation.

 

От компанията подчертават, че софтуерът спомага за улеснено разработване на машини, конструирани с фамилията контролери Micro 800 на Rockwell Automation. Инженерите могат да конфигурират, програмират и визуализират основните компоненти за управление на машините в една-единствена софтуерна среда, както и да използват инструменти като симулатора на Micro800 за валидиране на кода си, без да е нужен хардуер, допълват от Rockwell Automation.

     
Източник: Ротек; Снимка: Rockwell Automation

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   Connected Components Workbench   машини  

Област: Автоматизация  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...