Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Официално стартира Robotics-Bulgaria.com

25.05.2021   |   Бизнес
 

Днес издателство за специализирана техническа периодика TLL Media анонсира старта на Robotics-Bulgaria.com – първия у нас специализиран уеб портал за индустриална роботика.

Новият проект е част от IndustryInfo.bg – популярната над 10 години вече у нас група уеб портали за индустрия.

"Изключително сме доволни, че дойде моментът да стартираме новия портал. Чакаме това от близо десетилетие – домейнът Robotics-Bulgaria.com е регистриран през 2012 г.", споделят издателите.

Досега публикациите за технологии, продукти и бизнес в индустриална роботика бяха част от информационния поток на други портали от групата IndustryInfo.bg – главно в Automation-Bulgaria.com и MachineBuilding-Bulgaria.com.
С проекта Robotics-Bulgaria.com – фокусиран само и изцяло върху индустриалните роботи и роботизирани системи, издателство TLL Media цели да бъде от полза на бързо развиващия се сектор Роботика у нас и на специалистите в процеса на все по-масовото навлизане на роботи в производствените процеси.

"Промишлените роботи у нас имат дълга и интересна история, съвремието ни е богато на успешни внедрявания и разработки… Но истинската и масова индустриална роботизация у нас тепърва предстои", споделят от екипа на портала.

С какво порталът ще бъде от полза на българските специалисти, които се интересуват професионално от индустриална роботика:

  • Ще следи за читателите си най-интересната техническа и браншова информация.
  • Ще публикува експертни мнения и анализи.
  • Всеки петък новините от седмицата ще бъдат в пощата на абонатите, напълно безплатно.

Съдържание на Robotics-Bulgaria.com:

  • Новините – какво и как се случва в сектора 
  • Технологии, продуктови оферти
  • Инженеринг на роботизирани системи – експертни мнения и ресурси
  • Ново и интересно видео
  • Събития, уебинари, е-обучения
  • Работа у нас в областта на роботиката

За всички, които се интересуват и искат да се възползват от удобството да получават седмичен е-бюлетин за новото съдържание на портала директно на електронната си поща, издателството осигурява безплатен абонамент за Robotics-Bulgaria.com, който може да бъде направен тук.

     
Източник: TLL Media

Област: Автоматизация  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...