Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation подобрява характеристиките на честотните регулатори на средно напрежение PowerFlex 6000T

29.04.2021   |   Технологии
 

Индустриалните производители вече могат да се възползват от редица подобрения, които Rockwell Automation внася по отношение на характеристиките на честотните регулатори за средно напрежение Allen-Bradley PowerFlex 6000T. Честотните регулатори вече включват технологията TotalFORCE на Rockwell Automation, която осигурява прецизен контрол на скоростта и въртящия момент, превантивна диагностична информация за проследяване на състоянието на системата и автоматични корекции в настройките, поддържащи гладкото протичане на операциите.

 

PowerFlex 6000T прецизно следват командите за скорост или въртящ момент и в двата режима за векторно управление - със или без обратна връзка, за да осигурят точност на управлението, необходима при висока производителност и голямо натоварване. PowerFlex 6000T се предлагат и в нов по-компактен дизайн.

 

Устройствата също така прилагат непрекъснат мониторинг на операциите за проследяване на изправността на електрическите компоненти в честотния регулатор и двигателя и предоставят диагностична информация на системата за управление в реално време. С тази информация потребителите могат да предприемат действия за предотвратяване на непланирано прекъсване.

 

Адаптивните функции за управление в PowerFlex 6000T помагат за изолирането на потенциално вредни вибрации и резонанси, като прилагат автоматично компенсиране на отклоненията и поддържат безпроблемната работа. С технологията за наблюдение на натоварването ефективно се отхвърлят смущенията при внезапна промяна на натоварването, като с това също допринасят за гладкото протичане на операциите.

     
Източник: Ротек

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   PowerFlex 6000T   честотни регулатори  

Област: Автоматизация  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...