Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation подобрявa сигурността и производителността на честотни регулатори PowerFlex 755T

14.04.2021   |   Бизнес
 

Защитата от корозивни газове, която вече е въведена като стандарт в честотните регулатори на Allen-Bradley PowerFlex 755TL, TR и TM, ще допринесе за индустрии като целулозно-хартиената, автомобилната, преработката на отпадъчни води и др. Сега Rockwell Automation подобрявa сигурността и производителността на PowerFlex 755T AC. Тези устройства имат вграден двоен 1Gb Ethernet порт, който поддържа по-високи скорости и дава на потребителите информация за състоянието на честотните регулатори.

Допълнителните подобрения на задвижванията PowerFlex 755T включват няколко нови актуализации на фърмуера за сигурност на индустриалната система за контрол, оптимизация на ресурсите за поддръжка и използване на енергия. Едно от тези допълнения е CIP Security, което помага за предотвратяване на неоторизирано свързване и осигурява поверителност на данните. Друга актуализация на фърмуера предоставя подобрен софтуерно-потребителски интерфейс за преглед на функциите за превантивна поддръжка.

PowerFlex 755T вече се предлагат и с нова карта за поддръжка на TLink - високоскоростна оптична мрежа за комуникация между устройствата. Тази карта може да бъде полезна за приложения, които изискват прецизна координация на въртящите моменти или скоростите на двигателите. В допълнение към подобрената производителност, TLink допринася за опростяване на проектирането и пускането в експлоатация на системата.

С цел по-бързо въвеждане в експлоатация, задвижванията PowerFlex 755T могат да бъдат поръчани с предварително конфигурирани функции, дефинирани чрез свободния софтуер ProposalWorks.

     
Източник: Ротек; Снимка: Rockwell Automation

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   PowerFlex 755T  

Област: Автоматизация  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...