Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Промишлеността представя високотехнологични продукти на международната конференция Индустрия 4.0

24.06.2021   |   Предстоящо
 

От 24 до 27 юни т. г. във Варна ще се проведе международната научна конференция Индустрия 4.0. Организатор на събитието е Научно-техническият съюз по машиностроене.

В рамките на конференцията компаниите ще имат възможност да представят своите високотехнологични продукти и услуги, които предлагат на пазара, а изследователите да представят своите научни трудове и да ги публикуват в международните научни списания, издадени от Научно-техническия съюз по машиностроене.

"Вярваме, че международната научна конференция Индустрия 4.0 ще се превърне в място за срещи и дискусии на учени от всички области, които трансформират своите иновационни идеи в продукти и услуги, развиват се и създават работни места и екологично и високотехнологично общество", коментират от Научно-техническия съюз по машиностроене.

Допълнителна информация за събитието може да откриете тук.

     
Източник: НТС по машиностроене; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: НТС по машиностроене   Индустрия 4.0   високотехнологични продукти  

Област: Автоматизация  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Предстоящо

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...