Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation е отличена за една от най-етичните компании в света през 2021 г.

30.03.2021   |   Бизнес
 

Rockwell Automation е отличена за една от най-етичните компании в света през 2021 г. Компаниите се избират ежегодно от независимия изследователски център Ethisphere Institute, като Rockwell печели признанието за 13- и път.

През 2021 г. Ethisphere постави в листата си 135 организации от 22 държави и 47 индустриални сектора. Признанието отличава компаниите, които разбират важността на лидерството и ангажимента за интегритет, както и необходимостта от вземането на трудни, но базирани на ценностите, решения.

"За нас е чест да получим отново това признание от Ethisphere. Нашият ангажимент за интегритет е основополагащ елемент от корпоративната ни култура. И тази култура се формира от страхотни служители, които могат и искат да дадат най-доброто от себе си", коментира Блейк Морет, председател и главен изпълнителен директор на Rockwell Automation.

     
Източник: Ротек

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   Ethisphere Institute  

Област: Автоматизация  

SAT
Автореклама СИ ПАКЕТИРАНЕ

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България
Arrow Electronics

Последно от Бизнес

Автореклама СИ ПАКЕТИРАНЕ
  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииЕкспертноОбществени поръчки/ТърговеПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...