Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Leuze остава в индекса на световните пазарни лидери в областта на оптичните сензори

23.03.2021   |   Бизнес
 

Leuze остава световен пазарен лидер в областта на оптичните сензори и през 2021 г. Това съобщиха от Атикс, представител за България на немската компания Leuze electronic.

Компаниите, лидери на световния пазар (WML) към момента, класирани според индекса на Академията по предприемачество „Анри Б. Майер“ към университета в Сен Гален, Швейцария (Henri B. Meier School for Entrepreneurs of the University of St. Gallen) и Академията на германските лидери на световния пазар (Academy of German World Market Leaders), се публикуват ежегодно. Leuze присъства в този индекс от 2016 г., като т. г. фирмата за пореден път е включена в него като един от 458 шампиони по растеж.

"Leuze е високотехнологична компания, ориентирана към последователна политика на фокусиране и диференциация. Ние сме експерти в нашите технологии и ги проектираме за нашите клиенти по такъв начин, че да създадем осезаеми ползи и добавена стойност за тяхното специфично приложение. Така Leuze надгражда иновациите, като същевременно се фокусира върху индустриите, в които хората в сферата на сензорните технологии са вложили всеобхватна експертиза в приложенията, използвайки натрупаните с десетилетия опит и познания", коментира Улрих Балбах, главен изпълнителен директор на Leuze.

     
Източник: Атикс; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: Атикс   Leuze   оптични сензори  

Област: Автоматизация  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България
Arrow Electronics

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ЕкспертноВидео на седмицатаПродуктови офертиФирмена публикацияБизнесОбществени поръчки/ТърговеТехнологииПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...