Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Глобал-Тест се мести на нов адрес в София

26.01.2021   |   Бизнес
 

Глобал-Тест се мести на нов адрес в София от средата на февруари 2021 г., съобщиха от компанията. Новият офис ще се помещава в удобна бизнес сграда на ул. "Георги Брадистилов" №4, в непосредствена близост до Техническия университет.

"Отдавна обмисляме преместването на офиса в бизнес сграда, където достъпът и инфраструктурата ще бъдат по-комфортни за клиентите ни", сподели управителят на компанията Радослав Томов. "Във връзка с разширяването на дейността ни в посока на работа по ВЕИ централи и проекти за цялостно подобряване на енергийната ефективност, решихме, че моментът е настъпил. По-голямата площ ще ни позволи да посрещнем нуждите на разрастващата се част от екипа ни и да я обособим като отделно работно пространство", допълни той.

По неговите думи локацията до Техническия университет ще даде възможност на студенти от университета, които имат нужда от съдействие или информация да се запознаят отблизо с техниката, с която Глобал-Тест разполага, а при желание да идват и на стаж във фирмата. Глобал-Тест разчита изключително много и на възможността за привличане на технически подготвени кадри сред студентите. В Техническия университет се използват много уреди на Глобал-Тест за обследване на сгради и промишлени системи за ЕЕ, коментира още управителят на компанията.

Телефоните за връзка с Глобал-Тест засега остават без промяна. Пълна информация за местонахождението и данни за контакт са на разположение на уебсайта на компанията.

     
Източник: Глобал-Тест

Ключови думи: Глобал-Тест   енергийна ефективност   ВЕИ  

Област: Автоматизация  

SAT
Интер Експо ЦентърRobotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България
Arrow Electronics

Последно от Бизнес

Интер Експо ЦентърRobotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияВидео на седмицатаПродуктови офертиБизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеЕкспертноПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...